Meer resultaten voor bonbons leiden

bonbons leiden
 
Bonbonnina chocolates.
Bonbonnina Chocolates is een ambachtelijke chocolaterie die in 2015 is opgericht. Bij Bonbonnina creëren we hoogwaardige kwaliteit bonbons en andere chocoladeproducten die volledig met de hand worden gemaakt. Wij maken alles vers en werken uitsluitend met verse ingrediënten. Een creatieve oplossing voor elke vraag. Ben je op zoek naar halffabricaat chocoladeproducten voor jouw desserts een origineel relatiegeschenk of originele bruidsbedankjes? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en kunnen zo feilloos inspelen op jouw wensen wat betreft vormen kleuren en smaken. Werken met chocolade is onze passie waarbij de wens van de klant en de kwaliteit van het eindproduct voorop staan. Samen met vrienden of collegas aan de slag?
De Bonbonnerie Chocolaterie.
Al 30 jaar de lekkerste chocolaterie van Leiden. Wij bezorgen taarten gebak en bonbons door de hele regio.
bonbonsleiden Van Lith Chocolatiers Leiden.
Van Lith Chocolatiers Leiden. Al ruim 10 jaar uw adres voor heerlijke bonbons rumbonen nougat truffels smeltchocolade en diverse andere heerlijkheden. Het assortiment is hier te bekijken. Er zijn honderden unieke smaken bonbons. Wij hebben de lekkerste voor u geselecteerd. Kijk hier voor de bonbon smaken. Telefoon 06 22 11 16 89. Wij zijn ook actief op Facebook. paginas van Van Lith. Citrussmaak April 15 2012 431 pm.
Leonidas Openingstijden Leonidas in Leiden.
Hiermee zie je winkels in je buurt! 35 km Leonidas Maarsmansteeg 6 Leiden. 35 km Leonidas Korevaarstraat 1 Leiden. Meer Snoep Chocola in Leiden. Leonidas in Leiden gesloten?
Alexandre.
Soetenso!
Volg ons op twitter voor de actuele openingstijden. Nils Hendrikse gebruikt zijn brede ervaring uit gerenommeerde horeca en patisserie bedrijven om de heerlijke producten te vervaardigen. Jolanda de Groot leidt dit alles met haar achtergrond in goede banen. Huisgemaakt ijs ijstaarten chocolade van Cacao Barry bonbons huisgemaakt gebak en koffie van Barbera. Tevens verzorgt soetenso verschillende workshops demonstratie en trainingen.
Openingstijden van Leonidas Bonbons in Leiden.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden Leonidas Bonbons Leiden. 12 Leonidas Bonbons vestigingen gevonden in Leiden. Lange Mare 44-A Leiden.
CHCO Café Leiden chocolade avontuur Chocolate Company.
Tot 1400 dezelfde dag verzonden. HOME CHCO Café Leiden. In de leukste en grootste winkelstraat van Leiden kom je dit chocolade paradijs tegen. Hier staan onze chocolistas vanaf s ochtends vroeg al voor je klaar met een lekker croissantje en een goeie kop koffie. Je bent ook van harte welkom om tijdens de lunch te genieten van een sandwich of één van onze taartjes. Zoals bijvoorbeeld de beroemde Killer Brownie en cheesecake of een heerlijke Limburgse Gateau.
Chocolaterie in Leiden Heerlijke Leonidas Bonbons!
Recentelijk verkopen wij nu ook Maison Kelder gebak. Afgelopen week hebben we de hele winkel onder handen genomen en het gehele interieur vernieuwd. We hebben nu de mooiste chocolaterie van Leiden. Bereken de route naar Chocolaterie Leonidas in Leiden. Chocolaterie Leonidas in De Hoven. Chocolaterie Leonidas in Delft. Chocolaterie Leonidas in Leiden. Chocolaterie Leonidas in Rijswijk. Chocolaterie Leonidas in Zoetermeer.

Contacteer ons