Op zoek naar high tea alphen aan den rijn?

high tea alphen aan den rijn
 
Van Buuren Catering Alphen aan den Rijn.
Diner kantinebeheer warme buffetten catering buffetten ontbijt koude buffetten personeelsfeest partyservice dessertbuffet Feestavond broodjes bedrijfsopening evenementencatering lunch verhuur Receptie Jubileum High Tea Borrelhapjes Exploitatie themabuffetten Bruiloft sandwiches partycatering. Natuurlijk ook in Alphen aan den Rijn. Copyright 2010 Van Buuren Catering Designed by Free CSS Templates Catering in Alphen aan den Rijn.
High tea Picture of Alfreds, Alphen aan den Rijn TripAdvisor.
Log in Join. High tea Picture of Alfreds, Alphen aan den Rijn. South Holland Province. Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn Restaurants. Photo: High tea. See all 64 reviews. 9 of 62 Restaurants in Alphen aan den Rijn.

Voor een High Tea is het noodzakelijk te reserveren. Omdat wij alles zelf bereiden kan dit tot uiterlijk 48 uur van te voren. Maandag en Dinsdag. Woensdag t/m Zaterdag. Wil je meer informatie over de openingstijden van ons restaurant? Op zaterdag 7 oktober is ons restaurant in verband met een grote partij vanaf 17.00 uur besloten. Wij ontvangen u graag een andere keer. Excuses voor het ongemak. In oktober gaat de waterskibaan in het weekend nog enkele uurtjes open. Zondag 1 oktober is de baan geopend van 12.00 tot zonsondergang! Alphen aan den Rijn.
Feestlocatie in Alphen aan den Rijn Flora Boskoop.
Flora Boskoop, gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer. Samen met u wordt gekeken naar wat bij u en uw gezelschap past; een diner, buffet, walking diner, high tea of toch een brunch?
www.alfreds.nl/restaurant/hightea.
ALFREDS High Tea Alphen aan den Rijn. Onze High Tea is alom bekend in Alphen aan den Rijn en omstreken. Het is het perfecte middagje uit. Nu niet meer alleen op zondag te reserveren maar ook op alle doordeweekse dagen.
Restaurants in Alphen aan den Rijn met high-tea Eet.nu.
Restaurants in de buurt van Alphen aan den Rijn met high-tea. Meld een ontbrekend restaurant aan. Bent u de eigenaar van een restaurant in Alphen aan den Rijn en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Tommy-Kitchen Startpagina Alphen aan den Rijn Facebook.
Plaatsen Alphen aan den Rijn Restaurant Aziatisch restaurant Asian-fusionrestaurant Tommy-Kitchen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Robin van Leeuwen. 27 februari 2017. Recentelij k hier de High Tea gedaan.
Schoutenhuis Lunchen Alphen aan den Rijn.
Schoutenhuis, de Huiskamer van Alphen. 2405 CH Alphen aan den Rijn. Geopend dinsdag t/m zaterdag van 1000: tot 1600: uur. Postadres: Postbus 2001, 2400 CA Alphen a/d Rijn. Volg ons op Facebook. Het Schoutenhuis Alphen a/d Rijn. 3 days ago.
Kota Radja Leiden Deal van de dag Groupon Leiden.
In het restaurant kan je à la carte dineren of genieten van een Oosterse high tea, maar voor afhalen, thuis bezorgen en catering draaien de koks hun hand ook niet om. Rijsttafel Kota Radja, was heerlijk. 19 februari 2017. Alphen a/d Rijn. Alphen a/d Rijn, ZUID HOLLAND 2405 GC. In en nabij Alphen a/d Rijn. Alphen aan den Rijn.
Over ons Brasserie de Alphense Burgemeester.
Brasserie De Alphense Burgemeester. In onze gezellige Brasserie De Alphense Burgemeester kunt u dagelijks genieten van een vers bereid diner, lunch of high tea. Ook voor een drankje, een heerlijk cappuccino of verse thee bent u altijd van harte welkom in onze brasserie. Achter de relatief kleine voorgevel is een ruim, trendy en uiterst sfeervol ingericht restaurant. Ontzettend trots zijn wij op de grote lichte serre en het fantastische terras, pal aan de Rijn.
Tuinrestaurant Tuincentrum De Bosrand.
Gedurende het hoogseizoen kunnen we u vragen uw reservering op een andere dag te laten plaatsvinden, dit om u een optimale High Tea te kunnen garanderen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Altijd op de hoogte van de laatste trends. Altijd op de hoogte van de laatste trends. Velden met zijn verplicht. Zijden bloemen planten. Glaswerk en vazen. Loungeset Alphen aan den Rijn.
High tea restaurants in Alphen aan den Rijn IENS.
Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Alphen aan den Rijn /. High tea restaurants in Alphen aan den Rijn. High tea restaurants in Alphen aan den Rijn. 182 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto.

Contacteer ons