Meer resultaten voor tapas helmond

tapas helmond
 
Restaurant De Waard in Helmond.
Dit kan in ons restaurant of op ons grote terras, midden op het Marktplein, het gezelligste plein van Helmond. Ook voor recepties, feesten en partijen kunt u bij Restaurant De Waard in Helmond terecht. onbeperkt eten voor 31.50 kleine gerechtjes.
Restaurant De Steenoven De Steenoven.
Tevens hebben wij inmiddels een ruime catering tak ontwikkeld vanuit Restaurant de Steenoven, wij verzorgen uw catering in Helmond en/of buiten Helmond geheel op maat. Wij luisteren goed naar uw wensen en kunnen u dus echt ontzorgen met de totaal catering.
Paviljoen De Warande Home.
Bent u op zoek naar een grotere ruimte met 100% privacy dan opteren wij voor ons andere bedrijf Restaurant de Steenoven te Helmond. www.restaurantdesteenoven.nl inmiddels is de lunch bij Restaurant de Steenoven ook geopend, met gerechten vanaf een kleine lunchkaart van 11.30 tot 14.00 uur.
Locatie detail La Mariposa Tapasbar Steakhouse GiftForYou.
La Mariposa Tapasbar Steakhouse. Wie de allerlekkerste tapas van Helmond en omstreken wil proeven, moet zeker eens langsgaan bij La Mariposa. In dit tapasrestaurant en steakhouse geniet je van heerlijke traditionele Spaanse tapas met hier en daar een eigentijdse twist.
Masaki Sushi grill restaurant All you can eat Helmond.
Sushi en grill restaurant Masaki. Welkom op de website van Japanse sushi en grill restaurant Masaki met All You Can Eat concept in Helmond. Masaki ligt in het centrum van Helmond. De centrale ligging en de ruime parkeergelegenheid zorgen ervoor dat u Masaki in no time bereikt.
Tapas restaurants in Helmond en omgeving Restaurants.nl.
HELMOND en omstreken TAPAS RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Tapas eten in Helmond en omgeving? Hieronder een overzicht van Tapas restaurants in Helmond en omgeving. Tapas niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants 42 keuken.
Pata Negra Spaanse delicatessen Home.
De lekkerste hapjes, tapas en buffet catering bestellen? Voor verjaardag, bruiloft en bedrijfsfeest. Alle gerechten huisgemaakt. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Bel voor meer informatie naar 0492-775612. Copyright 2018 Pata Negra. Alle rechten voorbehouden. 0492-775612 Allergenen Contact. Paella op locatie.
Tapasbar La Mariposa.
Welkom op de website van Tapasbar La Mariposa. Sinds 2003 zijn wij gevestigd aan het Havenplein in Helmond waar wij proberen u een authentieke beleving te geven van de gevarieerde Spaanse keuken. In 2006 zijn wij uitgeroepen tot beste tapasbar van Brabant. Door te werken met verse producten en originele recepten houden wij onze kwaliteit hoog en u als gast tevreden. Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes die men in Spanje veelvuldig tegenkomt in de caf├ęs en restaurantjes, waar veel Spanjaarden na het werk naar toe gaan om even wat bij te praten en wat te borrelen, want de eigenlijke warme maaltijd wordt pas om 22.00 uur of later geserveerd.
Tapas in Helmond Eet.nu.
Waar heb je zin in? Tapas in Helmond. Alle Tapas in Helmond. Uit eten in Helmond? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Ristorante La Perla Italiaans restaurant Helmond.
Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website, waarop u informatie kunt vinden over ons restaurant en onze menukaart. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0492-543369. Wij hebben elke week twee actiedagen, bel ons gerust voor meer informatie! 5701 RS Helmond.
Tapas afhalen en laten bezorgen in Helmond Hapsalons.
Heb je trek in tapas en tapasmaaltijden bestaande uit diverse hapjes zoals bijvoorbeeld tortilla's, pinchos, champignons, olijven en chorizo en zoek je een tapasbar of tapasbezorger om tapas te bestellen om af te halen of te laten bezorgen in Helmond?

Contacteer ons