Zoeken naar high tea almere

high tea almere
 
Uitnodiging voor een High Tea voor FNV vrouwen op 8 maart 2017 Lokaal FNV.
Lokaal FNV organiseert op 8 maart een High Tea voor vrouwelijke FNV leden. Je bent om 14.00 uur van harte welkom bij Tante Truus www.tantetruusalmere.nl., Marktmeesterstraat 141 in het centrum van Almere. Op dit moment bestaat het bestuur van Lokaal FNV uit 4 mannen en één vrouw en Lokaal FNV zou hier graag verandering in brengen en nodigen vrouwen uit tot deelname.
High Tea Van der Valk Verrast.
Wat dacht je van een overheerlijke High Tea. Een middag genieten van de lekkerste soorten thee met daarnaast de meest overheerlijke zoete en/of hartige lekkernijen. High Tea bij Van der Valk. Ook bij diverse Van der Valk restaurants kun je nu een High Tea reserveren.
Barista Café Almere Almere Centrum.
Alle taarten, cupcakes en koekjes worden namelijk huisgemaakt. Dan moeten we zeker niet vergeten dat je hier ook lekker kunt high tea-en. Combineer je dagje shoppen in Almere, met een heerlijke koffie bij Barista Café Almere. Ook een koffie To Go is mogelijk!
Intratuin.
Geef je dan nu op voor onze wekelijkse Intratuin nieuwsbrief via de link op deze pagina aanmelden" nieuwsbrief" bij Intratuin Almere. Elke week verloten we 1 High Tea arrangement onder de nieuwe aanmeldingen. 2 maart 2016 Lees meer Lees minder.
High Tea Ma Bella Cakery.
Zoek je een lokatie om een Babyshower, bacherlorette of kinder verjaardag te vieren? Of is een high tea buffet party te druk voor je en wil je intiem met je partner of een klein groepje high tea doen bij ons?
Brasserie La Maison Almere.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 036 820 03 83 info@brasserielamaison.nl. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Workshop high tea Almere Workshoppen.nl.
Workshop high tea Almere. Workshop toevoegen aan offerte. Zeg high tea en de meeste mensen denken aan scones, sandwiches en cake. Maar high tea kan veel meer zijn dan dat. Zalmrolletjes, mini-kaasquiches en koude soepjes: ze komen allemaal voorbij in de workshop high tea in Almere.
Genieten aan de Noorderplassen Restaurant BoatHouse Almere.
Dineren aan de oevers van het water. Zaalverhuur en events in de haven van Almere. Zalen en Events. Waar anders dan aan de oevers van het water hoort deze accommodatie thuis? We noemen het BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al zn elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden.
Smullen en Spelen pannenkoekenhuis Almere met speeltuin.
Het pannenkoekhuis is gelegen in het stadsdorp Nobelhorst in Almere Hout langs de A6. Nobelhorst is een bijzondere wijk waar bewoners en ondernemers uitgedaagd worden om zelf plannen in te dienen voor de invulling van de ecologisch duurzame wijk. Naast het pannenkoekhuis en de uitgebreide speelplaats zijn er ook mogelijkheden voor groepen.
Grandcafé De Havenkom.
De naam zegt het al. Dit gezellige vernieuwde Grandcafe is gevestigd aan de mooie Havenkom van Almere Haven. In de wintermaanden kunt u binnen de huiselijke gezelligheid opzoeken of op ons verwarmd buiten terras. In de zomermaanden geniet u buiten van het prachtige uitzicht en de gezelligheid in de Haven. Zo is het elk seizoen van het jaar genieten bij De Havenkom! LOCATIE mei 7th, 2017 martijnwillemse. In ons Grandcafé koken wij vol passie en met verse producten. Ook zullen wij u in de presentatie verrassen. U bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of thee met vers gebak of een heerlijke lunch. Voor een hapje bij de borrel en diner hebben wij een verrassende kaart! MENU december 4th, 2017 martijnwillemse. Wist u dat? Grandcafe de Havenkom een trouwlocatie is. U voor feesten en partijen bij ons terecht kunt. Wij ook High tea en baby showers verzorgen.
Het eksternest.
En dat midden in de natuur van het Vroege Vogelbos in Almere! Kleinschalig theehuis; eerlijk, eenvoudig en lekker. Een unieke locatie voor evenementen voor groepen van 10 tot 120 personen. Onze prachtige locatie, midden in de natuur, is perfect voor een romantisch ja-woord.
Tante Truus Almere.
Kwaliteit eten van chefkok Sharon de Miranda, bekend van tv. Main button link text. High tea en ander lekkers. Zoetigheid, hartige hapjes en onze eigen ambachtelijke thee. Main button link text. Oud Hollandsch snoepgoed. Main button link text. Bekijk ons aanbod. Tante Truus Almere.

Contacteer ons