Op zoek naar high tea almere?

high tea almere
 
Ma Bella Cakery Almere Centrum.
Toggle navigation Almere Centrum. Overzicht van A tot Z. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte. Ma Bella Cakery. Ma Bella Cakery is een gezellige lunchroom waar je kunt genieten van de lekkerste taarten, koffie en thee. Je kunt er ook terecht voor een high tea of leuke workshop.
Kinder High Tea Taarten van Suus Kidsproof Almere.
Markerkant 1201-1314, AJ Almere. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Wat leuk, een ouder en kind workshop bij Taarten van Suus, speciaal voor kids! Op 15 maart is er een kinder high tea bij Taarten van Suus op de Markerkant.
High Tea Boathouse Almere.
High Tea bij Boathouse Almere. Een middag genieten op een unieke plek aan het water, dat wil iedereen wel. Geniet daarom bij Boathouse van een klassieke High Tea met feestelijk welkomstdrankje! Sandwich zalm sandwich kip. Tijdens de High Tea serveren koffie en diverse soorten thee.
Tante Truus Almere.
Kwaliteit eten van chefkok Sharon de Miranda, bekend van tv. Main button link text. High tea en ander lekkers. Zoetigheid, hartige hapjes en onze eigen ambachtelijke thee. Main button link text. Oud Hollandsch snoepgoed. Voor het lekkerste oud Hollandsch snoepgoed kom je naar Almere!
Smullen en Spelen pannenkoekenhuis Almere met speeltuin.
Inclusief met pannenkoeken om van te smullen! Het pannenkoekhuis is gelegen in het stadsdorp Nobelhorst in Almere Hout langs de A6. Nobelhorst is een bijzondere wijk waar bewoners en ondernemers uitgedaagd worden om zelf plannen in te dienen voor de invulling van de ecologisch duurzame wijk. Naast het pannenkoekhuis en de uitgebreide speelplaats zijn er ook mogelijkheden voor groepen. En kunt u gebruik maken van Smullen catering voor uw evenement of zakelijke lunch catering. Geniet van een heerlijke High Tea of onze unieke pannenkoekenproeverij vanaf 5 tot 50 personen.
Barista Café Almere Almere Centrum.
Alle taarten, cupcakes en koekjes worden namelijk huisgemaakt. Dan moeten we zeker niet vergeten dat je hier ook lekker kunt high tea-en. Combineer je dagje shoppen in Almere, met een heerlijke koffie bij Barista Café Almere. Ook een koffie To Go is mogelijk!
High tea Almere dé High Tea website Almere.
Wij bieden uw bedrijf in Almere de mogelijkheid om uw high tea te presenteren op High tea Almere. Lees meer over hoe u zich kunt aanmelden op High Tea Almere. Almere bestaat uit: Almere Stad Almere Buiten Almere Haven Almere Hout Almere Pampus Almere Poort.
Catering Almere: Hapjes Tapas Buffet.
De High Tea arrangementen van Uitgekookt zijn ideaal om een High Tea in Almere aan huis of op locatie te organiseren. Meestal is het maken van een High Tea een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen.
High tea restaurants in Almere IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Almere /. High tea restaurants in Almere. High tea restaurants in Almere.
Brasserie La Maison Almere.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 036 820 03 83 info@brasserielamaison.nl. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
High Tea Ma Bella Cakery.
Zoek je een lokatie om een Babyshower, bacherlorette of kinder verjaardag te vieren? Of is een high tea buffet party te druk voor je en wil je intiem met je partner of een klein groepje high tea doen bij ons?
5 x High Tea in Almere VVV Almere.
Tussen alle zoetigheden en hartige hapjes zit voor iedereen wel wat om van te smullen. Lees hieronder over een paar van de leukste plekjes voor een high tea in Almere. Bij Tante Truus kun je naast de vele heerlijke broodjes en gebakjes op de kaart ook terecht voor een lekkere high tea.

Contacteer ons