Op zoek naar high tea dordrecht?

high tea dordrecht
 
De beste high tea ooit gehad Reizigersbeoordelingen Hightealicious TripAdvisor.
Dingen om te doen. De beste high tea ooit gehad Hightealicious. De beste high tea ooit gehad. Wolwevershaven 9 3311 AV Dordrecht Nederland. 4 van 4 Koffie en thee in Dordrecht. Beschrijving Tea room in het schitterende Patriciershuis dat ligt aan de drie rivieren punt in Dordrecht.
High Tea Restaurant Van der Valk Hotel ARA Zwijndrecht A16 afslag 23.
Snoepen van een High Tea aan De Oude Maas. Heerlijk snoepen van zoete lekkernijen hartige hapjes sandwiches drinken van verschillende soorten warme thee en ondertussen genieten van de schepen die voorbij varen op de Oude Maas. Onze High Tea kost 2150 per persoon en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 1 dag van tevoren. Houd u er rekening mee dat een High Tea niet maaltijdvervangend is.
high tea locaties in dordrecht.
Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Dordecht waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea High Wine of High Beer? Hieronder vind je in één overzicht de leukste High Tea-locaties van Dordrecht. Combineer een High Tea in Dordrecht met een leuke stadswandeling een bezoek aan een museum of gewoon gezellig shoppen in de mooie winkelstraten. Een zest is de rasp van citrus schil fris en scherp. Ook staat zest voor vuur enthousiasme pit en levenslust. De formule van zest is uniek voor de regio maar om de geuren en smaken van hun gerechten en delicatessen te ervaren moet u hen echt bezoeken.
Openingstijden van Caatjes High Tea in Dordrecht.
Naar de inhoud van deze pagina. Waar zoek je dit? Openingstijden Caatjes High Tea Dordrecht. 7 Caatjes High Tea vestigingen gevonden in Dordrecht. Selma Lagerlöf-erf 231 Dordrecht. van der Palmstraat 4 Zwijndrecht. Hof de Vriendschap 33 Dordrecht. Van der Eijndestraat 6 Hendrik-ido-ambacht. Kerkstraat 39 Lage Zwaluwe.
Hightealicious.
HIGH TEA.
High Tea High Wine Restaurant het Bevertje.
Voor een heerlijke High Tea of High Wine. Bel ons 31 78 614 3043. Please leave this field empty. Johan de Wittstraat 49. t 31 78 614 3043. Onze keuken is geopend. Vanaf 1 oktober t/m 31 maart zijn wij in de weekenden geopend vanaf 1600. van 1100 t/m 2130. Wij zijn gesloten wegens personeelsuitje op 7 december. Kerstavond tot 1400 uur open. Oud en Nieuwjaarsdag gesloten.
High Tea Puur eten en drinken.
Kinderen tot 12 jaar 1550. High Tea zoet en hartig 2250 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 1950. U kunt in onze lunchroom van een heerlijke High Tea genieten. U drinkt dan onbeperkt thee terwijl u geniet van zoete en hartige hapjes die op een etagère worden aangeboden. Wij serveren High Teas van vrijdag tot en met zondag. Uiteraard houden wij daarbij rekening met allergieën intoleranties en overtuigingen. Via het reserveringsformulier kunt u uw wensen aangeven. Aangezien de bereiding van een aan uw wensen aangepaste High Tea veel voorbereidingstijd en aandacht vergt vragen wij u vriendelijk minimaal 1 dag van tevoren te reserveren.
VVV Zuid-Holland Zuid.
Bar-restaurant met zomers tuinterras voor 120 personen gedeeltelijk overdekt. High tea op een exclusieve locatie in het Dordtse Patricirshuis Museum aan de Maas. In de Maaskamer met uitzicht op de rivier is ruimte voor 32. Het ca 15 hectare grote terrein van het voormalige drinkwaterleidingbedrijf van Dordrecht is in 2006 getransformeerd tot een grote moestuin. Recreatiecentrum de Vinkenwaard ligt gelegen op eiland in de mooie natuur van de Alblasserwaard. Sinds 1989 zijn we als centrum al bezig met actieve.
High Tea Bowlen Bowlingcentrum.
Bowling Partycentrum de Merwehal. Dit kan iedere dag vanaf 1400 uur. 2 uur bowlen en tijdens het bowlen wordt een High Tea geserveerd met o.a. Mini saucijsjes mini kaasbroodjes en worstenbroodjes. Sandwich zalm en roomkaas kipkerrie en eiersalade. En natuurlijk een heerlijke pot thee. Dag Tijd Prijs p.p. Minimaal 4 personen niet op feestdagen en op bestelling.
High Tea Wine Brasserie Downtown.
Maak er een extra traktatie van en bestel er een prosecco bij! Onze High Tea kost 1895. Wilt u uw BABYSHOWER High Tea door ons laten aankleden? extra creëren wij voor u een echte BABYSHOWER sfeer. Voor een impressie bekijk dan onze fotos in het hoofdmenu. U kunt de high tea voor elk gewenst tijdstip van de dag reserveren.
Banketbakkerij van der Sterre Dagje Dordrecht.
Of iets kiezen van onze dagverse produkten. Natuurlijk kunt voor z'n dag bij ons reserveren zodat wij u of als groep verwachten en kunnen verwelkomen. Koffie met appelmarijn met ijs en slagroom 650. 5 zoetigheden en onbeperkt thee 1550. uitgebreid met sandwiches en hartig taartje 1850. U winkelt nu bij. Banketbakkerij van der Sterre. 078 613 32 86. Klik hier voor de bezorg en afhaaltijden. U heeft nog geen artikelen in uw winkelmandje. Heeft u een promotie of actiecode?

Contacteer ons