Op zoek naar high tea leiden?

high tea leiden
 
Welcome.
een overheerlijke lunch of een uitgebreide High Tea in het hartje van Leiden. Gevestigd in een mooi paviljoen midden op de Beestenmarkt, met uitzicht op één van de mooie grachten die deze stad te bieden heeft. Vanaf deze gracht vertrekken ook diverse rondvaartboten.
High tea Leiden Eetcafe Bij Tante Jans.
U bevindt zich hier: Home High tea Leiden. High tea Leiden. Als u zin heeft in een high tea in Leiden, kunt u deze boeken bij café-restaurant Bij Tante Jans. Wij staan vooral bekend als eetcafé waar lekker gedineerd en geborreld kan worden.
HighTeaWereld 35 locaties gevonden in Leiden.
Geniet van een high tea in een monumentaal pand, zoals een voormalig koetshuis, op een boot of in een gezellig theehuis. Wil je een dagvullend programma? Combineer dan je high tea in Leiden met een stadswandeling of een bezoek aan n van de fantastische musea.
High Tea Leiden en Oegstgeest De gezelligste High Tea van Leiden, Oegstgeest en omgeving.
De gezelligste én lekkerste high tea. Als één van de eersten in de omgeving van Leiden en Oegstgeest zette Theehuis De Leidse Hout een echte High Tea op de kaart. Daarbij bieden wij natuurlijk een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken.
De 5 leukste High Tea adresjes van Leiden.
Aan je moeder of vriendin: een high tea cadeau geven is altijd een goed idee. Voor Leidenaren of mensen die binnenkort een tripje naar het gezellige mini-Amsterdam op de planning hebben staan, tipt Glamour de leukste high tea adresjes. Van de Leur De 5 leukste High Tea adresjes van Leiden.
high tea locaties in leiden.
Nancy op High Tea Dordrecht. Nancy op High Tea Rotterdam. Nancy op High Tea Den Haag. Toos Gilsing op Noord-Brabant. High Tea Amersfoort. High Tea Nijmegen. High Tea Utrecht. High Tea Leiden. High Tea Bergen op Zoom. High Tea Middelburg.
Grand Café Pakhuis Leiden.
In het monumentale pand aan de Doelensteeg in het centrum van Leiden vind je Grand Café Pakhuis. Bij Grand Café Pakhuis kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren in een ongedwongen sfeer. Binnen óf buiten in onze knusse verwarmde binnentuin. Naast een heerlijke lunch, gezellige borrel of diner kun je bij ons ook terecht voor een kop thee of koffie met gebak. Lekker na college, of om nog even door te werken met gebruik van onze gratis wifi. Of kom langs voor onze specials, een high tea, high wine, high beer of familiebrunch.
Theehuis De Leidsehout voor de gezelligste lunch, hightea, borrels, feesten en partijen.
De gezelligste High Tea van Leiden. Geniet van een luxe lunch. Als één van de eersten in Leiden en omgeving zette Theehuis De Leidse Hout een echte High Tea op de kaart. Daarbij bieden wij een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken.
High Tea in Leiden Yoghurt Barn.
Onze High Tea serveren wij dagelijks in Leiden op reservering om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea duurt ongeveer 15u. Je kunt alleen met PIN betalen. Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea 1995, p.p.
Lekker lunchen in Leiden bij de Waag! High Tea Vriendinnen.
Ik kom hier nog eens terug wanneer het weer wat warmer is buiten! 2311 EC Leiden. Lekker lunchen in Leiden bij de Waag! was last modified: maart 6th, 2016 by Corina. Tags: De Waag, high tea vriendinnen, Leiden, lunch, lunchen.
High tea Leiden bij Restaurant Twelve, Hartige en zoete lekkernijen.
Home High Tea leiden. High Tea High Beer High Wine Leiden. De Tafel van Twelve. High Tea High Beer High Wine met De Tafel van Twelve is een smaakvolle manier om de middag door te brengen met vrienden of familie.
High tea restaurants in Leiden IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Leiden /. High tea restaurants in Leiden. High tea restaurants in Leiden.

Contacteer ons