Op zoek naar high tea leiden?

high tea leiden
 
Lekker lunchen in Leiden bij de Waag! High Tea Vriendinnen.
Uitmuntende High tea Leidse hout Leiden. Vandaag zijn we in Leiden, een studentenstad bij uitstek! Leiden is een levendige stad en het vinden van een High. Tags: De Waag, high tea vriendinnen, Leiden, lunch, lunchen. Laat een reactie achter Cancel Reply.
ROOS Taste Smile.
High Tea Koetshuis de Burcht.
Wij serveren GEEN high tea meer op zaterdag! Meer prijs van verse munt of gember bedraagt: 1.00. U kunt alleen telefonisch reserveren. Diverse soorten thee. Mini sandwiches met zalm, serranoham en brie. Het Koetshuis de Burcht Burgsteeg 13, 2312 JR Leiden Tel.
Eten en drinken Restaurant / Café Van de Leur Leiden.
No menu assigned! OM DE ZATERDAG PUBQUIZ SCHRIJF JE TEAM IN VIA FACEBOOK. ELKE VRIJDAG SPELLETJESAVOND. Van de Leur Leiden Grandcafe Restaurant MEATCAVE. Klik hier om naar de pagina van Van de Leur Grandcafé te gaan en voor online reserveringen.
Workshop High Tea maken in Leiden 1001activiteiten.nl.
Workshop High Tea maken in Leiden. Zoek je een creatief uitje met food? Kom dan gezellig naar ons atelier in Leiden. Tijdens workshop zelf High Tea maken, leer je diverse soorten high-tea hapjes te maken. Je kunt hierbij denken aan quiche, scones, mini trifles, petit fours, sandwiches, cakepops etc.
Aanbiedingen in Leiden. Aanbiedingen tot 70% met Leiden aanbiedingen GROUPON.nl.
High Tea voor 2-6 pers. bij Villa Beukenhof in Oegstgeest bij Leiden. Je wordt ontvangen met een glaasje prosecco en geniet vervolgens 25, uur lang van een typisch Britse high tea met een Nederlands sausje. Diner van de chef met 5 gangen bij Wine Dine voor 2-4 personen.
Jouw huiskamer in de stad.
Ontbijten en brunchen in Leiden. Ook bij AnneMax in Leiden kan je 7 dagen per week terecht voor een bijzonder ontbijt. We zijn elke dag vroeg open en op zondag kan je de hele dag ontbijten! Jouw huiskamer in de stad.
Waag Leiden Restaurant in het centrum van Leiden Restaurant Leiden.
De deuren van Waag Leiden staan open van s ochtends vroeg tot s avonds laat. Waag Leiden is ook voor een zakelijke meeting of lunch de centrale plek in Leiden. 3 januari 2018. Waag Oud Nieuw Video en foto Flashback.
High Tea arrangement. Onbeperkt tea en diverse hapjes Pakhuis Leiden.
bestellingen en eventuele dieetwensen is het niet mogelijk online te reserveren voor de High Tea. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Grand Cafe Pakhuis Doelensteeg 8 2311 VL Leiden T 071 513 66 66 info@pakhuisleiden.nl.
Aan de Rijn Leiden.
High Tea / Wine. AAN DE RIJN LEIDEN. Voor zowel lunch, borrel als diner bent u bij Aan de Rijn aan het juiste adres. Kom genieten in ons gezellige restaurant of op het heerlijke terras aan de Nieuw Rijn in Leiden.
High tea restaurants in Leiden IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Leiden /. High tea restaurants in Leiden. High tea restaurants in Leiden.
Restaurants in Leiden met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Leiden met high-tea. Alle Restaurants in Leiden met high-tea. Uit eten in Leiden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?

Contacteer ons