Meer resultaten voor high tea leiden

high tea leiden
 
Restaurant Scarlatti Restaurant Scarlatti in Leiden. Lunch en Diner.
De mooie Heerenkamer van Restaurant Scarlatti bevindt zich op de eerste etage en is een mooie ruimte voor afstudeerborrels. Met z'n' tweeën of met een groep, een high tea is altijd lekker! Restaurant Scarlatti heeft de uniekste huiskamer" van Leiden.
HighTeaWereld 30 locaties gevonden in Leiden.
Geniet van een high tea in een monumentaal pand, zoals een voormalig koetshuis, op een boot of in een gezellig theehuis. Wil je een dagvullend programma? Combineer dan je high tea in Leiden met een stadswandeling of een bezoek aan n van de fantastische musea.
Aanbiedingen in Leiden. Aanbiedingen tot 70% met Leiden aanbiedingen GROUPON.nl.
Authentiek Griekse gerechten in een authentieke Griekse sfeer mét een glas ouzo. Aan het bos: luxe High Tea bij Wine Dine in Oegstgeest voor 2 tot 6 personen. Twee uur lang thee drinken onderwijl genietend van sandwiches, een groentenquiche, zoetigheden en scones met clotted cream en jam. Diner van de chef met 5 gangen bij Wine Dine voor 2-4 personen. De chef en zijn team stellen het menu samen met dagverse producten en een gezonde portie creativiteit. Onbeperkt pannenkoeken eten met 2-6 personen bij Pannenkoekenrestaurant Stroop in Noordwijkerhout. Er is nooit een aanleiding nodig om pannenkoeken te eten, dus doe je tegoed aan 2 uur lang zoveel klassieke pannenkoeken als je op kan. Hartje Leiden: kappersbehandeling, naar keuze met verven of highlights bij Firozehbeauty Hair salon.
ANWB high tea arrangement voor 2795, voor 2 personen.
Maak een ANWB stadswandeling, bezoek een museum of ga lekker winkelen en geniet vervolgens samen van een heerlijke high tea voor 2 personen in één van de Couverts restaurants in de volgende steden.: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
Chocolate Company Café Leiden, High tea of ontbijt bij Chocolate Company: bespaar 51% in Leiden via Social Deal.
Geniet van een gezellige high tea of kom lekker ontbijten bij Chocolate Company Café in hartje Leiden. De high tea is inclusief onbeperkt thee voor maar liefst 2 uur. Bij de high tea krijg je uiteraard chocolade in overvloed, maar ook hartige sandwiches.
Aan de Rijn Leiden.
High Tea / Wine. AAN DE RIJN LEIDEN. Voor zowel lunch, borrel als diner bent u bij Aan de Rijn aan het juiste adres. Kom genieten in ons gezellige restaurant of op het heerlijke terras aan de Nieuw Rijn in Leiden.
Lekker lunchen in Leiden bij de Waag! High Tea Vriendinnen.
Uitmuntende High tea Leidse hout Leiden. Vandaag zijn we in Leiden, een studentenstad bij uitstek! Leiden is een levendige stad en het vinden van een High. Tags: De Waag, high tea vriendinnen, Leiden, lunch, lunchen. Laat een reactie achter Cancel Reply.
High Tea arrangement. Onbeperkt tea en diverse hapjes Pakhuis Leiden.
Zin om even lekker bij te kletsen met je moeder, vriendin of collega? Kom langs voor de Pakhuis High Tea.: onbeperkt thee, begeleid door diverse zoetigheden en hartige hapjes voor 17.50 p.p. Reserveren kan vanaf 2 personen. Grand Cafe Pakhuis Doelensteeg 8 2311 VL Leiden T 071 513 66 66 info@pakhuisleiden.nl.
Jouw huiskamer in de stad.
Ontbijten en brunchen in Leiden. Ook bij AnneMax in Leiden kan je 7 dagen per week terecht voor een bijzonder ontbijt. We zijn elke dag vroeg open en op zondag kan je de hele dag ontbijten! Jouw huiskamer in de stad.
Theehuis De Leidsehout voor de gezelligste lunch, hightea, borrels, feesten en partijen.
De gezelligste High Tea van Leiden. Geniet van een luxe lunch. Als één van de eersten in Leiden en omgeving zette Theehuis De Leidse Hout een echte High Tea op de kaart. Daarbij bieden wij een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken.
High Tea Leiden en Oegstgeest De gezelligste High Tea van Leiden, Oegstgeest en omgeving.
De gezelligste én lekkerste high tea. Als één van de eersten in de omgeving van Leiden en Oegstgeest zette Theehuis De Leidse Hout een echte High Tea op de kaart. Daarbij bieden wij natuurlijk een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken.
Welcome.
een overheerlijke lunch of een uitgebreide High Tea in het hartje van Leiden. Gevestigd in een mooi paviljoen midden op de Beestenmarkt, met uitzicht op één van de mooie grachten die deze stad te bieden heeft. Vanaf deze gracht vertrekken ook diverse rondvaartboten.

Contacteer ons