Meer resultaten voor high tea sittard

high tea sittard
 
High tea Catering sittard.
Een high tea party bij u thuis of op de zaak in Sittard? Catering Sittard verzorgt uw high tea arrangement tot in de puntjes. Lekker bijkletsen met vrienden, familie of collega's' tijdens uw high tea party en genieten van alle kleine hapjes.
Eten drinken Sittard: Bespaar tot 70% bij Groupon.
De leukste dagjes uit Goed geprijsde activiteiten Uitjes voor de hele familie Uit eten Speelgoed voor jong en oud Family Trips. Eten drinken Sittard. Alle Eten drinken. Brouwerijen, wijnmakerijen distilleerderijen 9. Cafés traktaties 4. Koffie High Tea 1. Boodschappen markt 3.
Home.
Ook de workshops en high tea's' vinden plaats in de gewelfde koffiekelder. Op het gebied van koffie en thee is Mckaela's' uw adres. Kom langs en beleef koffie en thee anders! Ik zorg voor jou. Mckaela's' Paardestraat 9A 6131HA Sittard Tel: 0464000611 E-mail: info@mckaelas.nl Theekaart Koffiekaart.
Welkom bij IchDich Eet Café in Sittard.
Ich Dich is in de loop van de jaren een heus begrip geworden in Sittard. Door gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven, voelt Ich Dich als thuiskomen. De twee losse ingredienten, Ich en Dich, met een scheutje passie en liefde, maken ons samen tot een uniek recept.
Arrangementen Mini High Tea WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
Als verrassende tegenhanger van de High Tea heeft WINDRAAK31 de High Beer samengesteld. Tijdens de High Beer laten wij u proeven van drie bijzondere speciaalbieren in combinatie met verschillende hapjes. Het is ook mogelijk om te genieten van vier frisse Jupiler pilsener in plaats van de speciaalbieren! De High Beer wordt aangeboden voor 1895, p.p. Te reserveren vanaf 13.00uur tot 15.30u en de tafel is beschikbaar tot uiterlijk 18.30uur. Een High Beer dient minimaal één dag van te voren gereserveerd te worden in verband met de voorbereidingen in de keuken. Naast een High Beer heeft WINDRAAK31 ook een High Wine. Tijdens de High Wine kunt u genieten van drie glazen wijn naar keuze, in combinatie met verschillende koude en warme hapjes. De High Wine wordt aangeboden voor 2295, p.p. Te reserveren vanaf 13.00uur tot 15.30u en de tafel is beschikbaar tot uiterlijk 18.30uur. Een High Wine dient minimaal één dag van te voren gereserveerd te worden in verband met de voorbereidingen in de keuken. WINDRAAK31 Windraak 31 Sittard info@windraak31.nl 046 850 8150.
Restaurants in Sittard met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Sittard met high-tea. Alle Restaurants in Sittard met high-tea. Uit eten in Sittard? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
De Limbourg Sittard Gastvrij genieten.
Kiest u voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan kiest u voor De Limbourg Sittard. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het markante hotel is pal naast de markt in Sittard gelegen.
HighTeaWereld 5 locaties gevonden in Sittard.
Een stad met een rijke geschiedenis, dat is Sittard, gelegen in het mooie Limburg. De rijke geschiedenis is te herkennen in de vele kerken en kapellen en in de oude panden en boerderijen. Maar naast veel cultuur en historie biedt Sittard ook een aantal hele leuke high tea of afternoon tea locaties.
Societea Assen, Weert Geleen Geniet van de lekkerste latte en huisgemaakte patisserie!
Bij Societea is een kopje koffie een belevenis en onderscheid elk gerecht zich door hoge kwaliteit en een verrassende presentatie, tegen een redelijke prijs. Van 9.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom voor de vele soorten koffie, een high tea, lunch of diner.
dinnersite banner.
Home Brasserie Eigenwijs.
Over Brasserie Eigenwijs. Welkom op de website van Brasserie Eigenwijs. Op deze site willen wij u proberen een beeld te geven wat u bij ons allemaal kunt verkrijgen. Momenteel is de site in opstart.maar zal snel klaar zijn! 6131 EG SITTARD.
High Tea.
Inbegrepen bij onze high tea is ook onbeperkt koffie, thee en limoenwater. Wij staan voor u klaar van 2 tot 35 personen op donderdag tot en met zaterdag en koopzondagen. Bent u met een grotere groep vanaf 10 personen zijn er ruimere openingstijden mogelijk. Wij houden rekening met speciale diëten, informeer ons over de wensen van uw/onze gasten. Prijs voor kinderen tot en met 15 jaar 15, voor volwassenen 22. Wij raden u altijd aan om tijdig te reserveren, of neem een optie. Denk niet alleen aan het aantal personen, maar vergeet niet uw gasten naar eventuele diëten te vragen. Mckaela's' Paardestraat 9A 6131HA Sittard Tel: 0464000611 E-mail: info@mckaelas.nl Theekaart Koffiekaart.

Contacteer ons