Resultaten voor high tea sittard

high tea sittard
 
Welkom bij De Vief Heringe.
Kopje soep / Finger sandwiches / Warme Quiche / Scones met jam / lemon curd en clotted cream / Assortiment van 4 zoetigheden. Hierbij serveren wij onbeperkt verschillende soorten thee of een kopje koffie Speciale koffies zijn niet inbegrepen. Een High Tea kan minimaal een week vooraf telefonisch gereserveerd worden.
Super High tea! Reizigersbeoordelingen Luna TripAdvisor.
Bij luna kun je als je geluk hebt heel lekker eten, maar de pasta met iberico ham valt echt niet te verwerken. De high tea was ook oke" maar een beetje een teleurstelling, zeker vergeleken met andere high tea locaties in sittard is deze niet mijn favoriet.
Luna Sittard Stein HighTea YouTube.
Luna Sittard Stein Koffie's' Speciaal 02 Duration: 017. Rockateer photo.video.graphics 7 views. Difference tijdens opening Cultureel seizoen 2016 in Sittard Duration: 050. Vocalschool Nancy Deusings 43 views. Bloem DJ KICKEN Sittard Duration: 859. H Kicken 50 views. De WERKplaats Sittard Duration: 017.
Amrâth Hotel Thermen Born-Sittard in Born NL, cadeaubon High Tea Bongo.
Je kunt er wandelen langs de oevers van de Maas en een bezoek brengen aan Kasteel Limbricht en de Mergelgrotten in Valkenburg, of de winkelsteden Maastricht en Sittard. Tijdens of na een goedgevulde dag ben je in de brasserie van het Amrâth Hotel Thermen Born Sittardmeer dan welkom om te genieten van een high tea.
Brasserie Eigenwijs, Geniet van een heerlijke High Tea bij Brasserie Eigenwijs in hartje Sittard, gezellig samen met vriendinnen: bespaar 50% in Sittard-Geleen via Social Deal.
Geniet van een heerlijke High Tea bij Brasserie Eigenwijs in hartje Sittard, gezellig samen met vriendinnen! Tijd resterend: Sold out! Geniet van een heerlijke High Tea bij Brasserie Eigenwijs in hartje Sittard, gezellig samen met vriendinnen! Spaar nu voor 500, gratis saldo.
High Tea DaCapo De Zonnebloem.
High Tea DaCapo. 25 januari 2017 van 1130: 1400: uur. High Tea bij het DaCapo College, Milaanstraat 125, Sittard. High Tea DaCapo woensdag 25 januari 2017. High Tea bij het DaCapo College, Milaanstraat 125, Sittard. aan uw chauffeur te betalen.
Arrangementen Mini High Tea WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
Als verrassende tegenhanger van de High Tea heeft WINDRAAK31 de High Beer samengesteld. Tijdens de High Beer laten wij u proeven van drie bijzondere speciaalbieren in combinatie met verschillende hapjes. Het is ook mogelijk om te genieten van vier frisse Jupiler pilsener in plaats van de speciaalbieren! De High Beer wordt aangeboden voor 1895, p.p. Te reserveren vanaf 13.00uur en duurt tot uiterlijk 18.30uur. Een High Beer dient een dag van te voren gereserveerd te worden in verband met de voorbereidingen in de keuken. Naast een High Beer heeft WINDRAAK31 ook een High Wine. Tijdens de High Wine kunt u genieten van drie glazen wijn naar keuze, in combinatie met verschillende koude en warme hapjes. De High Wine wordt aangeboden voor 2295, p.p. Te reserveren vanaf 13.00uur en duurt tot uiterlijk 18.30uur. Een High Wine dient een dag van te voren gereserveerd te worden in verband met de voorbereidingen in de keuken. WINDRAAK31 Windraak 31 Sittard info@windraak31.nl 046 850 8150.
High Tea.
Inbegrepen bij onze high tea is ook onbeperkt koffie, thee en limoenwater. Wij staan voor u klaar van 2 tot 35 personen op donderdag tot en met zaterdag en koopzondagen. Bent u met een grotere groep vanaf 10 personen zijn er ruimere openingstijden mogelijk. Wij houden rekening met speciale diëten, informeer ons over de wensen van uw/onze gasten. Prijs voor kinderen tot en met 15 jaar 15, voor volwassenen 22. Wij raden u altijd aan om tijdig te reserveren, of neem een optie. Denk niet alleen aan het aantal personen, maar vergeet niet uw gasten naar eventuele diëten te vragen. Mckaela's' Paardestraat 9A 6131HA Sittard Tel: 0464000611 E-mail: info@mckaelas.nl Theekaart Koffiekaart.
High tea Catering sittard.
Een high tea party bij u thuis of op de zaak in Sittard? Catering Sittard verzorgt uw high tea arrangement tot in de puntjes. Lekker bijkletsen met vrienden, familie of collega's' tijdens uw high tea party en genieten van alle kleine hapjes.
HighTeaWereld 4 locaties gevonden in Sittard.
De rijke geschiedenis is te herkennen in de vele kerken en kapellen en in de oude panden en boerderijen. Maar naast veel cultuur en historie biedt Sittard ook een aantal hele leuke high tea of afternoon tea locaties. Vind jouw High Tea.
De Limbourg Sittard Gastvrij genieten.
Kiest u voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan kiest u voor De Limbourg Sittard. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het markante hotel is pal naast de markt in Sittard gelegen.
Home.
Bekijk onze Facebook en Instagram account voor actuele informatie en menu's.' Bekijk onze Facebook en Instagram account voor actuele informatie en menu's.' Markt 31 6131 EL Sittard. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contacteer ons