Op zoek naar high tea sittard?

high tea sittard
 
Home Brasserie Eigenwijs.
Welkom bij Brasserie Eigenwijs. Bij ons kunt u terecht voor ontbijt, lunch, high tea, diner, koffie met gebak en nog veel en veel meer.Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht! 6131 EG SITTARD. Hieronder staan de openingstijden van Brasserie Eigenwijs.
High Tea Brasserie Eigenwijs.
Wij hebben een overheerlijke high tea voor 1850, p.p. Koude en warme hapjes. Reserveer nu.het kan elke dag. High Tea Reserveren. Bericht / Opmerking. Niet alle verplichte velden zijn ingevuld. Label komt hier. Deel deze pagina.: Brasserie Eigenwijs Molenbeekstraat 10. 6131 EG SITTARD.
Arrangementen Mini High Tea WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
Onze Kids High tea kost pp 995, en bevat 1 potje thee met 1 frisdrank naar keuze 2 hartige sandwiches belegd met ham kaas, chocoladepasta en jam, en een zelf te versieren muffin. WINDRAAK31 Windraak 31 Sittard info@windraak31.nl 046 850 8150.
Restaurants in Sittard met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Sittard met high-tea. Alle Restaurants in Sittard met high-tea. Uit eten in Sittard? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Home.
Ook de workshops en high tea's' vinden plaats in de gewelfde koffiekelder. Op het gebied van koffie en thee is Mckaela's' uw adres. Kom langs en beleef koffie en thee anders! Ik zorg voor jou. Mckaela's' Paardestraat 9A 6131HA Sittard Tel: 0464000611 E-mail: info@mckaelas.nl Theekaart Koffiekaart.
High Tea.
Inbegrepen bij onze high tea is ook onbeperkt koffie, thee en limoenwater. Wij staan voor u klaar van 2 tot 35 personen op donderdag tot en met zaterdag en koopzondagen. Bent u met een grotere groep vanaf 10 personen zijn er ruimere openingstijden mogelijk. Wij houden rekening met speciale diëten, informeer ons over de wensen van uw/onze gasten. Prijs voor kinderen tot en met 15 jaar 15, voor volwassenen 22. Wij raden u altijd aan om tijdig te reserveren, of neem een optie. Denk niet alleen aan het aantal personen, maar vergeet niet uw gasten naar eventuele diëten te vragen. Mckaela's' Paardestraat 9A 6131HA Sittard Tel: 0464000611 E-mail: info@mckaelas.nl Theekaart Koffiekaart.
High Tea Sittard, gezellig tafelen, met een hapjes en een hoofdgerecht.
Restaurant Medals is een onderdeel van City Resort Sittard. City Resort Sittard: Hotel telt 74 luxe hotelkamers en diverse andere faciliteiten zoals Wellnessresort Sittard, Restaurant Medals, bowling, congrescentrum, evenementencentrum en een fitnesscentrum Fitland Sittard. Meer info over High Tea High Beer High Wine Sittard.
High tea restaurants in Sittard IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Sittard /. High tea restaurants in Sittard. High tea restaurants in Sittard.
HighTeaWereld 8 locaties gevonden in Sittard.
Een stad met een rijke geschiedenis, dat is Sittard, gelegen in het mooie Limburg. De rijke geschiedenis is te herkennen in de vele kerken en kapellen en in de oude panden en boerderijen. Maar naast veel cultuur en historie biedt Sittard ook een aantal hele leuke high tea of afternoon tea locaties.
High Tea LUNA eten drinken Sittard.
De tweede gang is een scone die de kinderen zelf kunnen versieren. De kinderen krijgen daarbij onbeperkt thee en een frisdrankje. Kosten voor de high tea zijn 995. LUNA Eten Drinken Sittard Markt 39 sittard@lunaetenendrinken.nl 046 4111099. 2018 LUNA LUNA Huisstijl: Perceel02 Webdesign dexo.nl.

Contacteer ons