Resultaten voor de vier windstreken

de vier windstreken
 
De Vier Windstreken.
Vul hier je e-mailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe titels en leuke acties. Voer onderstaande code in.: Volg ons ook via. Folder nieuwe boeken voorjaar 2019. Bekijk hier onze folder met daarin alle boeken die in het voorjaar bij De Vier Windstreken zullen verschijnen!
De Vier Windstreken Prentenboek.nl.
Als je een manuscript geschreven hebt dat je graag wilt laten uitgeven, stuur dan een kopie van je werk naar de uitgeverij. De uitgever en de redactie zullen beoordelen of het bij De Vier Windstreken past en geschikt is voor uitgave binnen ons fonds.
Restaurant Rotterdam Restaurant de Tuin Kralingse Bos.
U vindt café-restaurant De Tuin aan de Plaszoom 354 in Rotterdam, tussen de twee Plasmolens. Betaald parkeren van 0900: tot 1800: uur van maandag t/m vrijdag. Betalingen zijn alleen met pinpas of creditcard. Restaurant de Tuin van de Vier Windstreken.
Vacatures.
Stichting De Vier Windstreken heeft regelmatig vacatures. U vindt ze hiernaast. Regelmatig zoeken wij invallers voor onze bestuurlijke vervangingspool. We werken hiervoor samen met Stichting LEV Boskoop/Waddinxveen, CNS Gouda, PCPO Krimpenerwaard en PCPO Nieuwerkerk aan den IJssel. Beschikt u over een lesbevoegdheid?
Stichting D4W.
Opleiding en ontwikkeling Vervangingspool Samenwerkingsverbanden Kindcentra Onderwijsbegeleiding. De Vier Windstreken. Talent voor talent. De Vier Windstreken bestuurt 16 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. We staan voor thuisnabij, toekomstgericht en kwalitatief onderwijs vanuit een christelijke levensvisie. Uit de School.
De Vier Windstreken.
Jongere kinderen kunnen er ook al van genieten als ze weinig tekst bevatten. Voor oudere kinderen mag de tekst juist wat langer zijn dan gemiddeld en de illustraties gedetailleerder. De Vier Windstreken heeft voor ieder wat wils. Hier staan alle prentenboeken bij elkaar, gesorteerd op leeftijd.
OBS De Vier Windstreken Openbare Brede School Amsterdam-Noord.
OBS de Vier Windstreken opnieuw hoog gewaardeerd met een 8 bron: RTL Nieuws. wederom de hoogste score in de Banne! Het team van De Vier Windstreken wenst iedereen het allerbeste voor 2019! Woensdag 16 januari 2019: studiedag leerkrachten alle kinderen vrij.

Contacteer ons