Zoeken naar de vier windstreken

de vier windstreken
 
De Vier Windstreken Prentenboek.nl.
Als je een manuscript geschreven hebt dat je graag wilt laten uitgeven, stuur dan een kopie van je werk naar de uitgeverij. De uitgever en de redactie zullen beoordelen of het bij De Vier Windstreken past en geschikt is voor uitgave binnen ons fonds.
Home Restaurant de Tuin van de Vier Windstreken.
Aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas. Gevestigd in een statig herenhuis uit 1867. In de winter is De Tuin een uitstekende plek om lekker bij te komen na een winterse wandeling.
Vacatures.
Stichting De Vier Windstreken heeft regelmatig vacatures. U vindt ze hiernaast. Regelmatig zoeken wij invallers voor onze bestuurlijke vervangingspool. We werken hiervoor samen met Stichting LEV Boskoop/Waddinxveen, CNS Gouda, PCPO Krimpenerwaard en PCPO Nieuwerkerk aan den IJssel. Beschikt u over een lesbevoegdheid?
Stichting D4W.
Beleid op ouderbetrokkenheid. Stages en begeleiding. Downloads voor personeel. Opleiding en ontwikkeling. De Vier Windstreken. Talent voor talent. De Vier Windstreken bestuurt 16 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. We staan voor thuisnabij, toekomstgericht en kwalitatief onderwijs vanuit een christelijke levensvisie.
De Vier Windstreken.
Er is van alles om lekker te kunnen gruwelen: spoken, vampiers, vleermuizen en nachtelijke avonturen. Pixi-serie 07 Kerst. Kerst vier je natuurlijk met Pixi! Maak de mooiste sneeuwpop, zet een kerststal op of huiver bij spannende avonturen op krakend ijs.
OBS De Vier Windstreken Openbare Brede School Amsterdam-Noord.
OBS de Vier Windstreken opnieuw gewaardeerd met een 81, bron: RTL Nieuws. de hoogste score in de Banne! Extra lange Kinderboekenweek op De Vier Windstreken van woensdag 4 oktober t/m vrijdag 20 oktober. De Vier Windstreken is een taalrijke school.

Contacteer ons