Meer resultaten voor high tea leeuwarden

high tea leeuwarden
 
High tea Reizigersbeoordelingen Eetcafe Spinoza TripAdvisor.
High tea Eetcafe Spinoza. Schrijf een beoordeling. Beoordeel een andere plek. BB's' in Leeuwarden. Vakantiewoningen in Leeuwarden. Vluchten naar Leeuwarden. Restaurants in Leeuwarden. Wat te doen in Leeuwarden. Kaart van Leeuwarden. Alle Leeuwarden hotels. Hoteldeals voor Leeuwarden. Last minute Leeuwarden.
Poly High Tea Leeuwarden Stichting Polyamorie Nederland.
je bent hier: home Evenementen Poly High Tea Leeuwarden. Poly High Tea Leeuwarden. Geplaatst op 18 november 2017 door PolyNoord. Een Poly High Tea is eigenlijk een gewone High Tea. Het vindt plaats in onze ruime woonkamer in een buitenwijk van Leeuwarden.
dinnersite High banner. Tea of Brunch bij Restaurant Bar Van Buren in Leeuwarden dinnersite.nl.
high tea / brunch. Restaurant Bar Van Buren. Stationsweg 4, Leeuwarden 53.19693500 5.79406200 Hollands Frans Internationaal. toon telefoonnummer telefoon: 058 212 62 41. Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. High Tea of Brunch bij Restaurant Bar Van Buren.
Restaurant Van Buren in Leeuwarden NL, cadeaubon High Tea Bongo.
RESTAURANT VAN BUREN IN LEEUWARDEN NL. De cadeaubon geeft recht op een high tea voor twee personen, bestaande uit diverse zoete en hartige lekkernijen en. EETCAFÉ SPINOZA IN LEEUWARDEN NL. De cadeaubon geeft recht op een high tea voor twee personen, bestaande uit thee en diverse zoete en hartige.
Restaurant Grand Café Post-Plaza Hotel Grand Café Leeuwarden Friesland.
Ook ontzettend lekker voor thuis, bestel in de webshop of koop het in het Grand Café. Alleen de lekkerste gerechten staan op de menukaart, aldus chef kok Robert. In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven.
dinnersite High banner. Tea of Brunch bij Eetcafé Spinoza in Leeuwarden dinnersite.nl.
high tea / brunch. Eewal 50, Leeuwarden 53.20263310 5.79703689 Eetcafé Internationaal. toon telefoonnummer telefoon: 058 212 93 93. Ga naar de restaurant website. Zeker van een tafel. Binnen 5 seconden bevestigd. In twee stappen gereserveerd. High Tea of Brunch bij Eetcafé Spinoza.
De Taart van Tonny High Tea voor twee.
Een uitgebreide High Tea bestaande uit een brownie, blondie, scones met jam, koekjes, cupcakes en twee verschillende soorten sandwiches. Twee soorten gebak verschilt dagelijks en onbeperkt thee en koffie. Voor twee personen. Over de locatie. Aan de Oostersingel 6 in Leeuwarden bevindt zich het kloppende hart van De taart van Tonny.
High Tea Kelder 65 Café bar en arrangementen in Leeuwarden.
Dat maakt DutchLeafs Heerlijk en Eerlijk. Ook leuk om als cadeau te geven! Bestel online of haal een High Tea waardebon aan de bar. De leukste plek in Leeuwarden om te lunchen, een borreltje te doen en bijvoorbeeld leuke workshops.
ANWB high tea arrangement voor 2795, voor 2 personen.
Maak een ANWB stadswandeling, bezoek een museum of ga lekker winkelen en geniet vervolgens samen van een heerlijke high tea voor 2 personen in één van de Couverts restaurants in de volgende steden.: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
Lunchroom Stadswaag Leeuwarden.
High Tea bij Stadswaag Leeuwarden. High Tea is het perfecte moment om heerlijk bij te kletsen, een geboorte of verjaardag te vieren, of gewoon heerlijk te genieten van speciale theesoorten en heerlijke hapjes. Tijdens de Wintermaanden kunt u elke zondag genieten van een geweldige High Tea op een schitterende Locatie.
High tea restaurants in Leeuwarden IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Leeuwarden /. High tea restaurants in Leeuwarden. High tea restaurants in Leeuwarden.
Plantaardigheidjes: Leeuwarden: High Tea bij Eetcafé Spinoza.
Tussen kerst en oud nieuw ben ik met een vriendinnetje naar Restaurant Spinoza gegaan in Leeuwarden voor een vegan high tea! Eerder hebben we al twee geweldige buffetten meegemaakt bij Spinoza, daarover kun je hier mei 2016 en hier oktober 2016 meer lezen.

Contacteer ons