Resultaten voor high tea leeuwarden

high tea leeuwarden
 
dinnersite banner.
High tea bij eetcafé Spinoza in Leeuwarden.
Leeuwarden 1 persoon. Gezellig bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van thee en lekkere hapjes? Met deze aanbieding van Het Laatste Tafeltje hoeft dat helemaal niet duur te zijn! Tussen 1530: en 1630: worden jullie hartelijk welkom geheten in het gezellige eetcafé Spinoza. Hier beginnen jullie de high tea met een zelfgemaakt kopje tomaten-crème-soep.
High tea borrel De Koperen Tuin Restaurant Grand Café Leeuwarden.
een puntje quiche. High tea reserveren. Zin in zoetigheid en warme thee, maar ook wel in een ander drankje en wat hartigs? Onze gezellige middag biedt uitkomst! Minimaal 2 personen 22.50 per persoon. Diverse theesoorten in doos, inclusief twee consumpties wijn, bier, fris en vruchtendranken. Op tafel geserveerd.: mirleton Geserveerd op jullie aangeven.: diverse kaas, vis en vleessoorten. broodspies met kruidenboter en olijven. bitterbal en bittervariant. Gezellige middag reserveren. Ook dat is zeker mogelijk in ons grand café. Zo hebben wij verschillende wijnen, bieren en speciaal bieren op onze drankenkaart. Daarnaast hebben wij ook diverse borrelhapjes. Bekijk onze drankenkaart. Minimaal 2 personen 17.50 per persoon. Onze variant van de high wine of high beer. Lekker borrelen kan met onze borrel bites! Inclusief drie consumpties wijn, bier, fris en vruchtendranken en genoeg lekkere hapjes kan het niet anders dan gezellig worden. De samenstelling van de schalen is wisselend. Jullie krijgen schalen met.: broodspies, kruidenboter, tapenade, vis vlees-en kaassoorten. gerookte zalm, chorizo, brie, makreel, ardennerham, ryperkrite kaas, meerval, paté, notenkaas. bitterballen en bittervarianten. Borrel bites reserveren. Naast borrel bites hebben wij ook losse bittergarnituren. Bekijk onze bittergarnituren. 8911 DE Leeuwarden.
De Walrus De Walrus.
Leeuwarden / Sneek. Bekijk alle arrangementen. Leeuwarden / Sneek. High wine arrangement. Leeuwarden / Sneek. Leeuwarden / Sneek. Leeuwarden / Sneek. Stadswandeling in Sneek. Afternoon Tea arrangement. Leeuwarden / Sneek. Leeuwarden / Sneek. Leeuwarden / Sneek. Skutsjesilen op het Snekermeer.
Restaurants in Leeuwarden met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Leeuwarden met high-tea. Alle Restaurants in Leeuwarden met high-tea. Uit eten in Leeuwarden? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
High tea restaurants in Leeuwarden IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Leeuwarden /. High tea restaurants in Leeuwarden. High tea restaurants in Leeuwarden.
Hightea Friesland Leeuwarden.
Hightea meer dan 20 jaar. Kom genieten van een echte home-made Engelse High afternoon Tea op een bijzondere locatie. Twee bijzondere gastenkamers in de gerestaureerde voormalige bakkerij, midden in het dorp Wergea. Hightea wandel arrangement. Theatrale wandeling in combinatie met een Engelse tea. Een echte beleving. Sloepvaren met Hightea aan boord. Bij mooi weer heerlijk genieten van de Hightea aan boord van de Lounge sloep. vrijgezellendag / vriendinnendag/ familiedag. Maak er een gezellig dag van. In de zomer een lekker bakje bonen koffie op ons terras. Engelse home made Hightea. Wij willen u graag kennis laten maken met de Engelse cultuur. Al meer dan 40 jaar hebben wij Engeland in ons hart gesloten. Wergea is een prachtig authentiek Fries dorp aan doorgaand vaarwater. Wergea is gelegen in het hart van Friesland met goede fiets en wandel mogelijkheden. Centraal gelegen aan de sloepenroute naar de Alde Feanen en naar Leeuwarden.
High Tea Eetcafé Spinoza.
Wij serveren onze High Tea woensdag t/m vrijdag om 16.00 uur en elke zaterdag zondag om 15.30 uur voor groepen vanaf 10 pers. ook op andere dagen mogelijk. Bij mooi weer kunt u ook terecht in onze sfeervolle historische binnentuin. Op reservering is er ook een veganistische variant mogelijk. Elke dag theater-diner naar keuze. Maandag Pannenkoeken dag. Elke dag gerechten afhalen. 01-04-2018 tot 30-04-2018. Aanschuif theater diner: Amsterdamse Avond. Dag van de filosofie. Aanschuif theater diner: De Maffia. Aanschuif theater diner: Amsterdamse Avond. Aanschuif theater diner: De Maffia. Bekijk onze menukaart. Bekijk onze afhaalkaart. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, kortingen en nieuwe voorstellingen. 8911 GT Leeuwarden.
High Tea 1350.,
Leeuwarden 1 persoon. Gezellig bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van thee en lekkere hapjes? Met deze aanbieding van Het Laatste Tafeltje hoeft dat helemaal niet duur te zijn! Jullie hebben de hele middag om de lekkerste hapjes te proeven en onbeperkt koffie of thee te drinken. Twijfel niet en geniet vandaag nog tussen 1200: 1600: uur van deze High Tea bij Brasserie Oranje!
High Tea Friesland Langoed Stania Oentsjerk, Leeuwarden, Dokkum.
afstand van Leeuwarden en Dokkum. Of je nu nou wilt genieten van een ontspannen wandeling door het park, even alle drukte wilt ontvluchten of een feestje hebt te vieren, een High Tea kan altijd. Het is lekker en wel zo gezellig met vrienden, collegas of familie.
High Tea in Leeuwarden Broodje Bewust.
Zin in een bewuste en biologische high tea in Leeuwarden? Je kunt nu ook bij ons gezellig een high tea nuttigen vanaf 2 personen! De high tea omvat een etagère vol zoete en hartige hapjes en bestaat voor een groot deel uit een verscheidenheid aan broodhapjes met onze beste belegsoorten.
Brasserie Spiegelaar De plek voor lunch of diner in Leeuwarden.
Midden in het centrum van Leeuwarden verzorgt Brasserie Spiegelaar graag voor u een gezellige en uitgebreide High Tea om even bij te komen van het winkelen of om gezellig weer eens af te spreken met elkaar en bij te kletsen.

Contacteer ons