Op zoek naar high tea leeuwarden?

high tea leeuwarden
 
High" Tea in Post Plaza" Reizigersbeoordelingen Post-Plaza Grand Café TripAdvisor.
Restaurants voor diners in Leeuwarden. Bakkerijen in Leeuwarden. Koffie en thee in Leeuwarden. Restaurants voor late trek in Leeuwarden. Geen resultaten gevonden. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. High" Tea in Post Plaza" Post-Plaza Grand Café.
High tea in de Marie-Louise kamer Museum Pakhuis KoophandelMuseum Pakhuis Koophandel.
High tea in de Marie-Louise kamer. Vanaf 15 september 2016 is het mogelijk te genieten van een heerlijke high tea in de marie louise kamer. Het museum heeft een prachtige 18 e eeuwse stijlkamer uit de tijd van prinses Marie-Louise van Hessen Kassel. Wij zullen u vertellen over het bewogen leven van deze bijzondere prinses die gewoond heeft in Leeuwarden.
dinnersite banner.
De Taart van Tonny High Tea voor twee.
Een uitgebreide High Tea bestaande uit een brownie, blondie, scones met jam, koekjes, cupcakes en twee verschillende soorten sandwiches. Twee soorten gebak verschilt dagelijks en onbeperkt thee en koffie. Voor twee personen. Over de locatie. Aan de Oostersingel 6 in Leeuwarden bevindt zich het kloppende hart van De taart van Tonny.
High tea restaurants in Leeuwarden IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Leeuwarden /. High tea restaurants in Leeuwarden. High tea restaurants in Leeuwarden.
High Tea in Leeuwarden Broodje Bewust.
Zin in een bewuste en biologische high tea in Leeuwarden? Je kunt nu ook bij ons gezellig een high tea nuttigen vanaf 2 personen! De high tea omvat een etagère vol zoete en hartige hapjes en bestaat voor een groot deel uit een verscheidenheid aan broodhapjes met onze beste belegsoorten.
DSR food catering bestellen in Leeuwarden.
De hapjes in Leeuwarden zijn de voordeligste van Nederland! Wilt u een keer een lekkere frisse fruitsalade of een high tea bestellen in Leeuwarden? Ook dat kan bij de partyservice van DSR food in Leeuwarden. We hebben drie high tea arrangementen met o.a.
Hightea Friesland Leeuwarden.
Hightea meer dan 20 jaar. Kom genieten van een echte home-made Engelse High afternoon Tea op een bijzondere locatie. Twee bijzondere gastenkamers in de gerestaureerde voormalige bakkerij, midden in het dorp Wergea. Hightea wandel arrangement. Theatrale wandeling in combinatie met een Engelse tea. Een echte beleving. Sloepvaren met Hightea aan boord. Bij mooi weer heerlijk genieten van de Hightea aan boord van de Lounge sloep. vrijgezellendag / vriendinnendag/ familiedag. Maak er een gezellig dag van. In de zomer een lekker bakje bonen koffie op ons terras. Engelse home made Hightea. Wij willen u graag kennis laten maken met de Engelse cultuur. Al meer dan 40 jaar hebben wij Engeland in ons hart gesloten. Wergea is een prachtig authentiek Fries dorp aan doorgaand vaarwater. Wergea is gelegen in het hart van Friesland met goede fiets en wandel mogelijkheden. Centraal gelegen aan de sloepenroute naar de Alde Feanen en naar Leeuwarden.
Een High Tea met Friese producten, gepresenteerd door stadhouder Us Heit.
Kleintheater De vier Pelikanen Tweebaksmarkt 48 8911 KX Leeuwarden 058 2127787. De vier Pelikanen De Stichting. TheaterRestaurant Eten Drinken. Steun de kleinste van Europa! Us Heit Tea: Bjusterbaarlik moai. Wij presenteren een heerlijke en indrukwekkende High Tea van Friese producten.
High Tea Leeuwarden De Telefoongids.
Een high tea is oorspronkelijk een Engelse aangelegenheid, waarbij arbeiders na het werk een vrij zware maaltijd nuttigen van onder andere worst, kaas, eieren en witte bonen in tomatensaus. In Leeuwarden heeft de high tea echter een andere invulling gekregen.
high tea in leeuwarden.
31058 233 49 00. Wilt u genieten van een high tea in Leeuwarden op grote hoogte? Bij élevé kunt u iedere zondagmiddag terecht voor een Royal High Tea of Luxe High Tea. Vanaf de 11e etage heeft u tijdens uw high tea een prachtig uitzicht over de stad Leeuwarden.
Plantaardigheidjes: Leeuwarden: High Tea bij Eetcafé Spinoza.
Tussen kerst en oud nieuw ben ik met een vriendinnetje naar Restaurant Spinoza gegaan in Leeuwarden voor een vegan high tea! Eerder hebben we al twee geweldige buffetten meegemaakt bij Spinoza, daarover kun je hier mei 2016 en hier oktober 2016 meer lezen.

Contacteer ons