Meer resultaten voor high tea groningen

high tea groningen
 
High Tea Groningen Croissanterie Pigalle.
High Tea in Groningen. High Tea High Coffee. Dagelijks behalve zaterdag bent u bij Pigalle vanaf 14.00 van harte welkom voor een heerlijke uitgebreide high tea 1650, p.p, va. Een high tea bij Croissanterie Pigalle ziet er als volgt uit.:
High Tea.
Bij Elmers serveren wij verschillende High Teas. Klein, groot, deluxe. Heel graag willen wij u verzoeken te reserveren voor onze High Tea met uitzondering van de kleine high tea en de oude vertrouwde. Kleine high tea zoet 950, p.p. Onze oude vertrouwde 1250, p.p.
High Tea Groningen Foto van Restaurant t Feithhuis, Groningen TripAdvisor.
De laagste prijzen. De perfecte plek om een hotel te zoeken. High Tea Groningen Foto van Restaurant t Feithhuis, Groningen. Restaurant t Feithhuis. Schrijf een beoordeling. Beoordeel een andere plek. BB's' in Groningen. Vakantiewoningen in Groningen. Vluchten naar Groningen. Restaurants in Groningen.
Fresh Today.
Gezellig samen genieten van onze heerlijke versspecialiteiten High Tea-Coffee-Lunch. Onze heerlijke arrangementen bezorgen we graag bij u! Een gezellig teamuitje! In ongedwongen sfeer een heerlijk avondje koken, eten en genieten! Uw zakelijke lunch of borrel verzorgen we graag bij Fresh Today! Aandacht, gezelligheid en genieten van heerlijke verse gerechten, het zal uw gasten aan niets ontbreken! Uiteraard kunnen we ook rekening houden met beperkte tijd 45 minuten lunch. en dieetwensen vegetarisch, gluten en lactosevrij. Nieuws en specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze proeverijen, een heerlijke selectie van de kok. En ook de mooie producten der seizoenen worden voor u verwerkt in heerlijke gerechten. Kom gezellig samen genieten op onze gezellige en beschutte Tuinpatio! Terwijl de ouders loungen bij de openhaard en genieten van alle verse lekkernijen, vermaken de kinderen zich in het kinderhoekje en smullen ze van het kindermenu. 9718 AP Groningen.
Dit zijn de vijf leukste High Tea hotspots van het Noorden Dagpas Groningen.
t Feithuis, Groningen. Bij t Feithuis kun je terecht voor een uitgebreide High Tea met heerlijke verse hapjes en de beste thee van Ronnefeldt. Je geniet onder andere van warme scones, muffins, gebakjes en diverse mini sandwiches. Sluit een dagje shoppen af met een High Tea bij t Feithuis, gelegen in hartje Groningen, aan de voet van de Martinikerk aan de Grote Markt.
High Tea party vieren met talloze lekkernijen De Postwagen.
Jullie vinden ons restaurant bij de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Dankzij die centrale ligging zijn we uitstekend bereikbaar. Onze populaire High Tea staat nog net niet op de borden aan de snelweg, maar Tolbert A7, afrit 33/34 staat zeker aangegeven.
High Tea in centrum Groningen Restaurant t Feithhuis.
Traditioneel wordt de High Tea na de lunch geserveerd maar in t Feithhuis Groningen ben je van s ochtends vroeg tot vier uur s middags welkom voor deze lekkernij. Onze High Tea wordt gemaakt van uitsluitend verse ingrediënten, diverse gebaksoorten, warme scones en muffins en o.a.
High tea restaurants in Groningen IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Groningen /. High tea restaurants in Groningen. High tea restaurants in Groningen.
Home Grand Cafe.
Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie met huisgemaakte taart, een heerlijke lunch, een high tea, een goed glas wijn of een gezellig diner. Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor borrels, feestjes en partijen. Graag tot ziens in Groningen!
High Tea Groningen Paterswoldsemeer De Paalkoepel.
High Tea Groningen. U bevindt zich hier: Home / High Tea Groningen. High Tea op locatie dichtbij Groningen? De Paalkoepel aan het Paterswoldsemeer in Haren. High Tea is een prachtige en gezellige manier om eens, in gezelschap met vrienden en/of familie, te genieten van de meest smakelijke lekkernijen.
Heerlijke high tea Hotel Groningen-Westerbroek.
Naast onze heerlijke lunches en diners kunt u bij ons tevens genieten van een verrassende High Tea. Op tafel presenteren wij etagères met zoete lekkernijen zoals onze huisgemaakte chocolade arretjescake en roomboterkoek. Ook de traditionele scones en sandwiches ontbreken niet.
High Tea Hotel Groningen.
Vanaf 2 personen serveren we een High Tea in ons restaurant of brasserie en vanaf 20 volwassenen is het mogelijk om de High Tea voor u en uw gasten in een aparte zaal te serveren. Restaurant Bar/ Brasserie. 31 50 820 05 10 31 50 820 05 10 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Groningen Hoogkerk.

Contacteer ons