Meer resultaten voor de tulp

de tulp
 
Eigenaren Pesca Kopstootbar openen De Tulp Entree Magazine.
Foto De Tulp in Amsterdam. Eigenaren Pesca Kopstootbar openen De Tulp. woensdag 12 juli 2017. De initiatiefnemers van restaurant Pesca Sven Sallaerts en Jos de Jong en de mannen van het jenevermerk JAJEM en de Kopstootbar Sunny Bakhtiar, Jamie van der Will en Maarten de Vries, openden afgelopen week een nieuwe horecazaak: De Tulp aan het Amsterdamse Marie Heinekenplein.
De Tulp nieuwe bar restaurant middenin de Pijp Amsterdam.
Voor een Portugees geroosterd kippetje is funky FRANGGO dé plek om even langs te poppen en op de Ferdinand Bolstraat is Hoed Krelis sinds afgelopen donderdag open gegaan. En aan dit rijtje kan restaurant bar De Tulp zich dus voegen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
de Tulp, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
sfeer en lekker happen! De tulp is een absolute aanrader! Meteen als je binnenkomt voel je een goede sfeer, het eten is fantastisch en de bediening is gezellig. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed en in het weekend kan je ook nog dansen!
De Tulp Amsterdam de Pijp Barts BoekjeBarts Boekje.
Lijkt mij prachtig. Hoe dan ook is het feest bij De Tulp en haken wij er het zonnige weekend hoe dan ook weer aan. Aloha, De Tulp! Amsterdam Amsterdam Zuid de Pijp De Tulp De Tulp Amsterdam Marie Heinekenplein Tropical Vibes.
Restaurant De Tulp Stadsgids PAROOL.
Door: Julia Cornelissen 13 juli 2017, 0928.: Met een Zuid-Amerikaans en Balinees geïnspireerd interieur met fontein én schommel, een oer-Hollandse naam en een menukaart waarop zowel mosselen als falafel prijken, is de sfeer van de Tulp moeilijk in een paar woorden te omschrijven.
Tulp Wikipedia.
Het merendeel van de gekweekte vormen van de tulp zijn afgeleid van Tulipa gesneriana. Ottomaanse sultans droegen een tulp op hun tulband als symbool. De naam tulp is zo afkomstig van het Perzische woord doelband" dat tulband betekent. 2 Gekweekte tulpen.
Horecainterieur bar De Tulp Amsterdam.
De Tulp heeft zijn naam te danken aan het bekende glaasje waar jenever uit wordt gedronken. De veranda van De Tulp in Amsterdam heeft een kleurrijke Caribische look en de jungle van planten in het interieur geeft gasten het idee alsof ze zich in het buitenland begeven.
De nieuwe volkstuin in de Pijp! de Tulp Amsterdam.

Contacteer ons