Resultaten voor high tea maastricht

high tea maastricht
 
Piece of Cake Maastricht.
schroom dan niet om dit voorbeeld aan ons voor te leggen. Voor 20 euro per persoon kun jij bij ons komen genieten van een heerlijke high tea! Dit gedurende 2u. We serveren alles op een étagère, je krijgt dus alles in een keer geserveerd.
Geweldige high tea! Reizigersbeoordelingen Teazone TripAdvisor.
Wij hebben op deze prachtige locatie genoten van een geweldige high tea Madhatters. Met heerlijke thee vier soorten en vier gangen homemade hartige en zoete heerlijkheden. Alles in Alice in Wonderland thema! Een echte aanrader in hartje oude binnenstad van Maastricht!
Boekhandel Dominicanen Home.
Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief! Vertalersgeluktournee in Maastricht Bijna de helft van alle romans in de Nederlandse boekwinkels is vertaald als u een vertaling leest, leest u dus niet alleen een bepaalde auteur, maar ook zijn of haar vertaler.
Dille Café Dille Kamille Maastricht.
Op druilerige of koude dagen kun je een high tea in de zithoek reserveren. Je kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen voor alleen koffie met taart of een tosti en een verse smoothie. Je kunt de koffie en taartjes als je wil to go krijgen, en zelfs een cake, taart of een aantal stukken daarvan bestellen voor als je iets te vieren hebt. Regelmatig zijn er ook workshops in de keuken, van risotto maken tot zelf kruidenmengsels samenstellen en plantenhangers macrameeën. Je vindt het actuele aanbod op de website of in het foldertje in de winkel. Je kunt ook op aanvraag een workshop volgen op donderdagavond tussen 18-21u met een groepje scholieren/studenten of een reguliere workshop op een nader te bepalen dag en tijdstip. Dille Café, Sint Amorsplein 7 in Maastricht, maastricht@dille-kamille.com, 043 303 0054 Het Dille Café is op dezelfde tijdstippen geopend als de winkel, maandag 1100-1800u, di, wo, vr en zaterdag van 930-1800u, donderdag van 930: tot 2100u: en zondag van 1200-1800u.
De 6 leukste hotspots van Maastricht.
Ook leuk en de moeite waard om een bezoekje aan te brengen in Maastricht.: Teazone voor heerlijke thee en high tea Koestraat 9. De Brandweer Kantine voor lunch en diner Capucijnenstraat 21. Café Sjiek voor typisch Mestreechs diner Sint Pieterstraat 13.
Grand Café Maastricht Vrijthof 18.
Het uitzicht van onze Stijlkamer is het prachtige Vrijthof en onze overdekte Cour laat vaak al een stukje van een bijzondere expositie van het Museum aan het Vrijthof zien. Overdag is Grand Café Maastricht Soiron een heerlijke koffie en lunchzaak.
Pathé High Tea Film Pathé.
De prijs van Pathé High Tea Film bedraagt 1750, per persoon, plus de kosten van het filmticket. U dient Pathé High Tea Film wel een dag van tevoren vóór 1700: uur te reserveren via dit formulier. En wilt u uw Pathé High Tea Film nóg feestelijker maken?
Delicious High Tea in Maastricht's' Quartier Latin Review of Teazone, Maastricht, The Netherlands TripAdvisor.
Best of 2018. Log in Join. Delicious High Tea in Maastricht's. Delicious High Tea in Maastricht's' Quartier Latin. Review of Teazone. Koestraat 9, 6211 HR Maastricht, The Netherlands. 31 43 311 3246. Improve this listing. Ranked 10 of 456 Restaurants in Maastricht.
High Tea www.beleefmestreech.nl.
In samenwerking met Café La Clé bieden wij aan een arrangement bestaande uit Rondleiding of wandelpuzzeltocht Historisch Maastricht met High Tea of High Tea de Luxe. Maak kennis met Maastricht en geniet van een geweldige high tea in een van de gezellige cafés gelegen aan de Maas.
Dagaanbieding.net Alle aanbiedingen in 1 overzicht!
Escape Hunt Experience Maastricht. 60 super spannende minuten om te ontsnappen! Koffie/thee en foto met Escape Hunt kleding inbegrepen. De hunts beginnen om.: Maandag t/m vrijdag en zondag: 14.00, 15.30, 1700, 18.30, 2000, uur. Zaterdag: 1230, 14.00, 15.30, 1700, 18.30, 2000, uur. 2 of 3 overnachtingen in het Sauerland. 2 of 3 overnachtingen in het Sauerland. Je koopt een voucher voor 2 of 3 nachten, inclusief ontbijt en half pension keuze menu tijdens het avondeten. Of je kiest voor de deal met alleen overnachten en ontbijt LO. Je vindt hotel Zur Fredeburg binnen 25, uur rijden van Roermond ca. Je bepaalt zelf op welke dag je aankomt m.u.v. Elke ochtend een heerlijk ontbijt. Er zijn diverse mogelijkheden voor te skien, golfen en natuurlijk prachtige wandel en fietsroutes. Je kunt jouw moedertaal spreken. Het hotel heeft namelijk Nederlandse eigenaren. Hotel Zur Fredeburg is winnaar van de Zoover-award 2012 en 2013 en wordt als Top beoordeeld door de vorige bezoekers via WowDeal. Een geweldig stukje Duitsland zo goed als naast de deur. Luxe High Lunch in 3-gangen.
High Tea in Maastricht Maastricht Studentenstad.
Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de leukste plekjes om te high teaen in Maastricht. Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Dan ben je bij de Chocolate Company aan het goede adres. Naast een normale High Tea kun je hier namelijk ook een High Choc reserven!
High tea Catering maastricht.
Al onze onderstaande high tea arrangementen leveren wij door heel Nederland bij u op de zaak of thuis en kunt u bestellen vanaf 15 personen. Catering Maastricht: eerlijke prijzen en professionele kwaliteit. Prijzen inclusief BTW. Door heel Nederland 1500, bezorgkosten.

Contacteer ons