Op zoek naar high tea friesland?

high tea friesland
 
High tea Sneek.
Wil je eens gezellig met vriendinnen bijkletsen terwijl jullie. genieten van een uitgebreide high tea? Dit kan in restaurant SOWIESO te Sneek! We verwennen jullie met lekkernijen tijdens deze high tea en. zorgen dat jullie een mooi gedekte tafel in ons restaurant. Ook is het leuk om deze high tea cadeau te doen of bijvoorbeeld een. vrijgezellenfeest in Sneek af te sluiten met een high tea. Allemaal suggesties om te komen voor onze high tea in Sneek!
Restaurants in Friesland met high-tea Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Friesland met high-tea. Alle Restaurants in Friesland met high-tea. Lekker uit eten in een restaurant in Friesland? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
High tea Friesland MadeByFem. Email. Facebook. Pinterest. YouTube.
Beleef een heerlijke High Tea in ons gezellige huiskamer van Restaurant de Riperkrite te Tijnje. Heerlijk verwend worden met fantastische high tea lekkernijen. Tijnje ligt tussen Drachten en Heerenveen aan de A7. Goed te bereikbaar vanuit vanuit Leeuwarden Zwolle of Groningen. Een plek om heerlijk te ontspannen. Ons restaurant ligt in het midden van ons mooie dorp en kent een rijke omgeving. Kom langs na een prachtige fiets/wandelroute rondom het dorp met de naam Domelas Paad. De Fiets-Wandeltocht loopt door het laagveen gebied tussen Tijnje en Nij Beets.
High Tea Friesland Leeuwarden.
Engelse High-tea in combinatie met BB Lees meer. High-Tea in combinatie met soepvaren. Beleef de Engelse tea tijdens het varen in de sloep Lees meer. Gezellige Engelse High Tea in Friesland. Ervaar een echte Engelse tea op een bijzondere locatie. Een Engelse home made Tea in een huiselijke omgeving het kan bij De Arrestant in Wergea. Kom en ervaar de bijzondere sfeer. Lees meer over Gezellige Engelse High Tea in Friesland. De Arrestant Grote Buren 1 9005 PP Wergea T. 058 2 55 32 24 M. 06 51 12 23 39 info@arrestant.nl.
High Tea in Leeuwarden Broodje Bewust.
Zin in een bewuste en biologische high tea in Leeuwarden? Je kunt nu ook bij ons gezellig een high tea nuttigen vanaf 2 personen! De high tea omvat een etagère vol zoete en hartige hapjes en bestaat voor een groot deel uit een verscheidenheid aan broodhapjes met onze beste belegsoorten. Ook zitten er huisgemaakte taartjes en lekkernijen bij. Per persoon kunnen er 2 drankjes gekozen worden. Daarbij mag er gekozen worden van onze gehele kaart koffie of thee frisdrank of één van onze huisgemaakte verse sappen. De high tea dient bij voorkeur minimaal 24 van tevoren gereserveerd te worden en kost 1750 per persoon. Bel ons nu via 058-2030020 om een high tea te reserveren!
high-tea aan huis in Friesland.
Catering aan huis geleverd. Barbecue aan huis geleverd. High-Tea aan huis geleverd. Lekker thuis genieten van een heerlijke High Tea. Geheel verzorgd en uw tafel prachtig gedekt. Met diverse hartige en zoete lekkernijen. Persoonlijke aandacht luxe verwennen gezelligheid. Ben je daar naar op zoek? Kleur-Styling verzorgt diverse workshops aan huis. Exclusieve cateraar culinair genieten op locatie kok aan huis private dinner hapjes amuses events oesterbar walking dinner high tea.
High tea Friesland Pannenkoekboerderij De Koppenjan.
High tea Friesland. Geniet van High tea bij pannenkoekhuis de Koppenjan! Zoete en hartige hapjes voor grote en kleine gezelschappen. De thee staat klaar!
High Tea in Friesland met creatieve workshop.
Atelier Kleine-Lijn is een atelier voor handbedrukte stoffen. Nynke Runia dessinontwerper en zeefdrukker maakt prachtige stoffen in haar atelier winkel. Hier wordt textiel bedrukt door middel van zeefdruk. Er worden workshops gegeven in het atelier dat gelegen is aan de waddenkust van Friesland. Kleine-Lijn maakt deel uit van Markant Friesland en de Noord friese winkeltjesroute.
Goed uw High Tea beleven tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland.
Gezellig en goed uw High Tea beleven. Met zn tweetjes of met een groep opzoek naar een goede High Tea? Dan bent u bij Hotel Restaurant Het Witte Huis aan het juiste adres. High Tea Het Witte Huis. Thee naar keuze muffins diverse soorten gebak bonbons scones marmelade slagroom clotted cream en petit fours diverse sandwiches. Om uit te bereiden met. Verse munt met honing 100. Is uitsluitend op reservering moet minimaal een dag van te voren worden gereserveerd.
Zoekt u een high tea Friesland restaurant?
Alle High Tea's in Friesland. Home Overzicht van High Tea in Nederland High Tea Friesland. t Pakhús koffie en theeschenkerij.
Een High Tea met Friese producten gepresenteerd door stadhouder Us Heit.
De vier Pelikanen De Stichting. Steun de kleinste van Europa! Us Heit Tea Bjusterbaarlik moai. Wij presenteren een heerlijke en indrukwekkende High Tea van Friese producten. Tussen de gangen door zingt en vertelt stadhouder Willem Lodewijk. Dit is een Heege T met veel verrassingen. De zaal de hapjes de verschillende soorten thee en het verhaal van Us Heit zullen u lang blijven heugen. Een Bjusterbaarlik moai uitje voor gezelschappen van 4 24 personen. Prijs 2950 per persoon. Bij meer dan 15 personen geeft ook Anna van Oranje acte de présence. De high tea wordt verzorgd door De wereld van Thee en De wereld van Koffie. Het theatermenu Ouderwets bereide Friese mosterdsoep.
High Tea populair in Friesland Landgoed Stania State.
vier jouw feest bruiloft of bedrijfsuitje op t landgoed. Landgoed Stania State Geen categorie High Tea populair in Friesland. High Tea populair in Friesland. Al enige tijd bieden wij op landgoed Stania State in Oentsjerk/Oenkerk de mogelijkheid voor een High Tea aan. High Tea is in Engeland een avondmaaltijd en wordt rond de klok van zes genuttigd. Het is een arbeidersmaal en bestaat uit stevige kost als witte bonen met tomatensaus saucijsje en chips. Engelsen spreken van Tea of Cream Tea als ze het over thee met smakelijke hapjes hebben. Op t landgoed Stania State. Bij ons kunt u s middags al terrecht voor een feestelijke High Tea.

Contacteer ons