Zoeken naar tapas alphen

tapas alphen
 
Veiligheidscontrole nodig.
Welkom in het restaurant de Belhamel De Belhamel.
Welkom in het restaurant de Belhamel. Bourgondisch Brabant begint met De Belhamel! Fijn dat u even tijd maakt om een kijkje te nemen op onze site! De Belhamel meer dan alleen restaurant! De Belhamel biedt een diversiteit aan op het gebied van Horecabeleving gastgerichtheid culinaire invulling en managementservice. Wat kunnen wij als Belhamel aan u bieden. Een restaurant waar een huiselijke sfeer wordt gecombineerd met een uitgebreide keuze uit smakelijke gerechtjes. All you can eat voor 2950 per persoon!
Tapasrestaurant Proto Alphen aan den Rijn.
Laat de kaart zien. Keuzemenu voor 3950 p.p. Laat de kaart zien. Tapasmenu voor slechts 1750 p.p. Laat de kaart zien. De lekkerste tapas voor thuis! Laat de kaart zien. Neem contact met ons op. Rijnkade 5 2406 CA Alphen aan den Rijn. Tel 0172 47 65 66. Iedere dag geopend Ma-zo 1200 2200 uur. U wilt op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en nieuwe menu's!
Proto Alphen aan den Rijn Restaurants Alphens.nl.
Donderdag 20 Juli 2017 0000 13 agendapunten vandaag. Al jaren het tapas restaurant van Alphen. 2406 CA Alphen aan den Rijn. 0172 47 65 66. Tapas aan de Rijn. Actie van de Maand. Al vele jaren weten Nikos en Alexandros Baloumis hoe ze met hun restaurant aan de Oude Rijn de Alphenaar blijven verrassen. Het restaurant is gesitueerd onder de Alphense brug en sinds 2006 aan de overkant van het Rijnplein schuin tegenover Theater Castellum.
Home Tommy Kitchen.
31 172 889 111. Tommy Kitchen neemt je mee op een heerlijke reis door Aziƫ! Welkom bij Tommy Kitchen. Het all-you can-eat concept wordt steeds populairder in Nederland. Bij Tommy Kitchen kunt u onbeperkt genieten van de Japanse Indonesische en Thaise keuken. Binnen een korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste all-you can-eat restaurants van Alphen aan den Rijn. Bekend om de altijd vers bereide sushi de vriendelijke bediening en dit in een sfeervolle ambiance met een moderne uitstraling. Onze koks maken met veel zorg uw gerechten klaar.
Tapas in Alphen aan den Rijn Eet.nu.
Aan het water 1. In het centrum 1. Tapas Van Mandersloostraat 59 2406 CC Alphen aan den Rijn Nederland. 77 op schaal 1 10 74 recensies 2 fans. Koudekerk aan den Rijn 5. Tapas in de buurt van Alphen aan den Rijn. Meld een ontbrekend restaurant aan.
Proto tapasbar restaurant in Alphen aan den Rijn Menu openingstijden prijzen adres van restaurant en reserveren.
Proto tapasbar restaurant in Alphen aan den Rijn. Rijnkade 5 2406 CA Alphen aan den Rijn Nederland Kaart. Menu van Proto tapasbar restaurant. Over het restaurant Proto tapasbar restaurant. Bij Proto vieren ze keer op keer een heerlijk mediterraan feestje.
Onbeperkt tapas eten in Alphen aan den Rijn vanaf 1750 pp La Cubanita.
Over La Cubanita Alphen aan den Rijn. La Cubanita Alphen aan den Rijn. 2406 CC Alphen aan den Rijn. Reserveringen kunt u plaatsen via onze site. Daarnaast kunt u ons elke dag vanaf 1300 uur telefonisch bereiken.
Tapasrestaurant Proto Alphen aan den Rijn.
Kom ook genieten van heerlijk eten. in een bijzondere ambiance Nice n easy. U kunt hier reserveren door uw gegevens in te vullen. Proto is al vele jaren een populaire gelegenheid in Alphen aan den Rijn om te genieten van heerlijk eten een bijzondere ambiance en een moment van ontspanning. Lunch dineren en wijnen. Reserveer hier eenvoudig online. Iedere dag geopend Ma-zo 1200 2200 uur. De populairste gerechtjes van Proto. Op de huid gebakken doradefilet. mediterrane quinoa met geroosterde groenten en limoensaus. van Griekse yoghurt met een huisgemaakte jam van sherry tomaatjes. munt knolselderij schuim en serranoham.

Contacteer ons