Zoeken naar tapas alphen

tapas alphen
 
Proto Alphen aan den Rijn Restaurants Alphens.nl.
Sport Vrije tijd. Al jaren het tapas restaurant van Alphen. 2406 CA Alphen aan den Rijn. 0172 47 65 66. Tapas aan de Rijn. Actie van de Maand. Al vele jaren weten Nikos en Alexandros Baloumis hoe ze met hun restaurant aan de Oude Rijn, de Alphenaar blijven verrassen.
Proto tapasbar restaurant in Alphen aan den Rijn Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Heerlijk vlees en vis tapas gegeten. Echt een aanrader. Datum van je bezoek: 9 sep. We hebben een zeer gezellige avond gehad. Heel positief hebben we het gevonden dat er ter plekke positief op gereageerd werd toen 1 van ons gezelschap vertelde dat ze allergisch was voor ui.
Tapasrestaurant Proto, Alphen aan den Rijn.
De lekkerste tapas voor thuis! Laat de kaart zien. Driegangen keuzemenu 2500, p.p. Laat de kaart zien. Neem contact met ons op. Rijnkade 5 2406 CA Alphen aan den Rijn. Tel: 0172 47 65 66. Iedere dag geopend: Ma-zo: 1200: 2200: uur.
Uitstekend tapas restaurant in Alphen aan de rijn Reizigersbeoordelingen Proto TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Uitstekend tapas restaurant in Alphen Proto. Alphen aan den Rijn. Restaurants in Alphen aan den Rijn. Uitstekend tapas restaurant in Alphen aan de rijn. Beoordeling van Proto. Rijnkade 5, 2406 CA Alphen aan den Rijn, Nederland. 31 172 476 566.
De 10 beste restaurants in Alphen aan den Rijn TripAdvisor.
14 van 67 Restaurants in Alphen aan den Rijn. Mediterraan Europees Spaans Midden-Europees Geschikt voor vegetariƫrs. Prachtige locatie 16/08/2017. Lekkere Spaanse tapas 26/07/2017. Reserveer een tafel. 15 van 67 Restaurants in Alphen aan den Rijn. Goede lunch op een prachtig terras 04/07/2017.
Tapas in Alphen aan den Rijn Eet.nu.
Tapas in Alphen aan den Rijn. Alle Tapas in Alphen aan den Rijn. Uit eten in Alphen aan den Rijn? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Proeverij Alphen aan den Rijn. Onbeperkt, tapas, all you can eat. Oude Pakhuys B.V.
Geniet bij Pakhuys Proeverij in Alphen aan den Rijn van de onbeperkte proeverij in regio Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden. Met de gehele tafel kiest u kleine gerechtjes uit de keuken van T Oude Pakhuys. Een ideale manier om al onze maaltijden te leren kennen en een gezellig en uniek concept voor een avondje uit. Bestel uw favoriete tapas van het proefblad.
Onbeperkt tapas eten in Alphen aan den Rijn vanaf 1750, pp La Cubanita.
La Cubanita Alphen aan den Rijn. Van Mandersloostraat 59. 2406 CC Alphen aan den Rijn. Bel ons: 0172-492006. Reserveringen kunt u plaatsen via onze site. Daarnaast kunt u ons elke dag vanaf 1300: uur telefonisch bereiken. Als wij niet opnemen kunt u een voicemail achterlaten zodat wij u kunnen terugbellen.
Tapasrestaurant Proto, Alphen aan den Rijn.
in een bijzondere ambiance, Nice n easy. U kunt hier reserveren door uw gegevens in te vullen. Proto is al vele jaren een populaire gelegenheid in Alphen aan den Rijn om te genieten van heerlijk eten, een bijzondere ambiance en een moment van ontspanning.

Contacteer ons