Meer resultaten voor high tea rotterdam

high tea rotterdam
 
High Tea Rotterdam Zalmhuis High Tea aan de Maas.
Onovertroffen genieten van een High Tea in Rotterdam. De High Tea in brasserie Zalmhuis heeft een reputatie hoog te houden! Als alle gasten zijn gearriveerd starten we de High Tea met een amusesoepje. Vervolgens presenteren wij een keur aan zoete en hartige lekkernijen vanaf etagères.
High tea in Rotterdam Lommerrijk: Lommerrijk.
High tea aan de Bergse Plas in Rotterdam. Zoekt u een bijzondere theetuin in Rotterdam? Een plek waar u gezellig thee drinkt aan het water en vervolgens ontspannen een boottochtje maakt? Lommerrijk is al sinds 1880 een van de sfeervolste plekken in Rotterdam voor een high tea.
High Tea Euromast.
High Tea Reserveer direct. Een High Tea krijgt wel een heel letterlijke betekenis wanneer dit op de Euromast gebeurt. Hoog boven Rotterdam, genieten van allerlei zoete en hartige verleidingen! Het arrangement bestaat uit onbeperkt thee en een etagère met diverse hartige sandwiches, bonbons, scones, friandises en taart.
High Afternoon Tea Rotterdam.
Rotterdam High amp; Afternoon Tea 8. Rondleiding door het Feyenoord Stadion De Kuip. geopend: open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND Fan van de voetbalclub Feyenoord of een kijkje nemen in De Kuip? Volg een rondleiding en neem een kijkje achter de schermen van Feyenoord.
High tea Rotterdam Kom tot rust Restaurant De Tuin.
Let op: Wij kunnen geen high tea verzorgen voor personen met een notenallergie. Genieten van hartige en zoete lekkernijen tijdens uw high tea in Rotterdam? De High tea bij De Tuin is verkrijgbaar voor slechts 1950, per persoon.: Mini taartje van marsepein.;
HighTeaWereld 80 locaties gevonden in Rotterdam.
Op het SS Rotterdam bieden we diverse mogelijkheden voor een high tea. 3e Katendrechtsehoofd 25 3072 AM Rotterdam. Bij Tea Village kan je in een huiselijke omgeving genieten van een heerlijke high tea vol lekkers! Zwaanshals 337A 3035 KK Rotterdam.
Moord High Tea Rotterdam.
Je hoeft niet bang te zijn dat het jullie aan iets te kort komt tijdens deze Moord High Tea in Rotterdam. Want tussen het spelen van het Moordspel door kunnen jullie genieten van de heerlijkheden die wij serveren bij deze verrukkelijke High Tea.
Koffie High Tea Rotterdam: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Luxe High Tea voor 2, 4 of 8 personen bij Kade 87 in Rotterdam. Denk bij deze High Tea aan verschillende sandwiches en andere huisgemaakte lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee. Luxe high tea met onbeperkt thee voor 2, 4 of 6 personen bij Gasterij de Passage in Oud-Beijerland.
High tea Foto van Dudok, Rotterdam TripAdvisor.
High tea Foto van Dudok, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Foto: High tea. Van beoordeling: Zeer goede high tea van Dudok. Alle 673 beoordelingen zien. Nr.22 van 942 Restaurants in Rotterdam. 31 10 433 3102. Meent 88, 3011 JP Rotterdam, Nederland.
High Tea op het ss Rotterdam!
Geniet van een heerlijke Royal High Tea op hét vlaggenschip: ss Rotterdam. In de Captains Lounge wordt voor jullie een High Tea geserveerd, waarbij het jullie op deze middag aan niets zal ontbreken! Geniet van een heerlijke Royal High Tea op hét vlaggenschip: ss Rotterdam!
Vijf locaties voor high tea in Rotterdam Rotterdam Tourist Information.
local_play Bestel tickets. Home Vijf locaties voor high tea in Rotterdam Vijf locaties voor high tea in Rotterdam. Vijf locaties voor high tea in Rotterdam. 16 januari 2018 door Nicolien De Koning. Onbeperkt thee drinken en lekkers eten. Een high tea dus.
De Bakkerswinkel.
3063 CE Rotterdam. Tel: 010 230 7858. Maandag 8.00-17.00 uur. Dinsdag t/m Vrijdag: 8.00-22.00 uur. Zaterdag en zondag: 9.00-22.00 uur. In Rotterdam-Kralingen aan het Oostplein is een grote Bakkerswinkel gevestigd. Je kunt hier genieten van een heerlijk ontbijt, vers gemaakte sandwiches, een feestelijke high tea en ambachtelijk gebakken taart met echt de lekkerste koffie in een fijne, huiselijke omgeving.

Contacteer ons