Zoeken naar high tea rotterdam

high tea rotterdam
 
De Buik van.
Juffrouw van Zanten Juffrouw van Zanten.
di t/m zo van 830: tot 1800: uur. Juffrouw van Zanten opent 14 februari 2017 haar deuren in Rotterdam Kralingen. Een gezellige omgeving die je de drukte van de dag doet vergeten. Een plek waar je welkom bent met vrienden of met je lap-top en waar ook je kinderen zich zullen vermaken. Terwijl de kleintjes uitgedaagd worden met ons zorgvuldig geteste speelgoed, verdiep jij je in onze onweerstaanbare kaart. Of je nu zin hebt in een stevige lunch, een gezond sapje, een goede koffie, een stuk taart of een borrel, Juffrouw van Zanten heeft het in huis. Ook voor heerlijke specials zoals een Lazy Morning Brunch of High Tea zit je goed.
High Tea Locaties in Rotterdam.
High Tea Locaties in Den Haag. High Tea Locaties in Rotterdam. High Tea Locaties in Utrecht. High Tea Reviews. High Tea Tips. High Tea Locaties in Rotterdam. Ben je op zoek naar een leuke locatie in Rotterdam, waar je kunt genieten van een High Tea?
High Tea Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
Over de details wat betreft de arrangementen, de prijzen en wat u kunt verwachten bij onze High Tea in omgeving Rotterdam kunt u contact op nemen met ons restaurant010 501 15 00, ook zijn wij via de email te bereiken op; info@abel-restaurant.nl.
hugh.
High Tea Rotterdam Zalmhuis High Tea aan de Maas.
Onovertroffen genieten van een High Tea in Rotterdam. De High Tea in brasserie Zalmhuis heeft een reputatie hoog te houden! Als alle gasten zijn gearriveerd starten we de High Tea met een amusesoepje. Vervolgens presenteren wij een keur aan zoete en hartige lekkernijen vanaf etagères.
Stroom Rotterdam High Tea overzicht.
Glutenvrij High Tea Alkmaar High Tea Amersfoort High Tea Arnhem High Tea Breda High Tea Den Bosch High Tea Dordrecht High Tea Gouda High Tea Haarlem High Tea Heerenveen High Tea Leiden High Tea Lelystad High Tea Papendrecht High Tea Rotterdam High Tea Tilburg High Tea Utrecht High Tea Workshop High Tea Zwolle Suikervrij.
High Tea BLUSHING.
Volg ons ook op social media! De High Tea is uitsluitend via reservering mogelijk vanaf 2 personen, deze zal plaatsvinden in de mooie vestiging van Blushing in Blaricum of in Rotterdam. LET OP: Wegens drukte is het niet mogelijk om een high tea reservering te plaatsen voor de vestiging in Amsterdam.
High Tea incl. etagere Workshop Fundustry Events.
Een etagère is leuk voor thuis om bijvoorbeeld bonbons, hapjes of andere lekkernijen op te leggen. Wanneer dit klaar is, ga je beginnen met het maken van de hapjes voor de high tea. Er worden zoetige en hartige hapjes gemaakt. Voorbeelden van hapjes zijn.: Cupcakes met marsepein decoreren. Wanneer de hapjes klaar zijn kun je ze samen lekker eten en genieten van de gezellige sfeer. Deze workshop is uitermate geschikt als uitje, zoals vriendinnenuitjes of bedrijfsuitjes. Geniet van de lekkere hapjes en geniet thuis van de schitterende etagère. Workshop op eigen locatie. Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 5, per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van 25, per workshop en een vergoeding van 110, per km gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam.
Blijdorp thee Hotel Rotterdam-Blijdorp.
Onbeperkt gebruik van ons uitgebreide assortiment aan theesoorten. High tea reserveringen kunnen tot uiterlijk 24 uur voor aankomst via de website worden aangevraagd. Wilt u op de dag zelf reserveren? Neemt u dan telefonisch contact op met onze receptie voor de mogelijkheden.
Zoet genot: 7 x high tea in Rotterdam indebuurt Rotterdam.
Oudedijk 217B, Rotterdam. Bekijk meer: restaurants en horeca. Hotel New York. Foto Hotel New York. Hotel New York hoort sowieso in dit rijtje thuis. Hier krijg je geen moderne of hippe high tea, maar gewoon een high tea zoals een high tea bedoelt is.
Koffie High Tea Rotterdam: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Luxe High Tea voor 2, 4 of 8 personen bij Kade 87 in Rotterdam. Denk bij deze High Tea aan verschillende sandwiches en andere huisgemaakte lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee. Luxe high tea met onbeperkt thee voor 2, 4 of 6 personen bij Gasterij de Passage in Oud-Beijerland.

Contacteer ons