Resultaten voor high tea deventer

high tea deventer
 
De Bonte Klipper Bijzondere koffie, thee en chocolade.
De Bonte Klipper in het hart van Deventer gaat daarom prima samen. De Bonte Klipper speelt permanent in op de vraag van de klanten en richt zich naast de individuele klantvraag in toenemende mate op groepsontmoetingen in een gevarieerd aanbod. High Teas, High Tea Indonesia, Koffieproeverijen, Theecolleges, vergaderingen, verjaardagen en thema evenementen Bandung aan de IJssel, French Café, Surprise en verjaardagspartys enz.
Welkom Van Marlehuis: veelzijdig gastvrij!
Van harte welkom! Het Van Marlehuis is een bijzondere locatie in een historisch pand in het stadshart van Deventer. Van stijlvol trouwen tot gemoedelijk vergaderen, van verrassende zakenlunches tot verzorgde overnachtingen, van een high tea op ons terras tot feestelijke recepties: wij zijn voor u veelzijdig gastvrij!
Glowgolf Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
Glowgolf, Moonlight Golf en Glow in the Dark Biljartgolf. Midden tussen de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen kun je Glowgolf spelen, ook wel bekend als Moonlight Golf. Glowgolf of Moonlight Golf op Bussloo is een kleine 15 minuten rijden van Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
Creawork Creatieve workshops en arrangementen in Deventer.
Voor minimaal 4 personen geef ik een Workshop op locatie in Deventer of omgeving. Ben je met minder personen? Kijk bij Inschrijven en klik op de desbetreffende workshop als je mee wilt doen. Binnenkort nieuwe workshops. Onder andere mixed media. Ken je het crea-tea arrangement al? naar het arrangement Een arrangement voor een middag creatief en daarna een high tea in de omgeving van Zutphen.
high tea locaties in deventer.
Combineer een High Tea in Deventer met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het speelgoedmuseum of gewoon gezellig winkelen in de mooie winkelstraten. THE WALLSTREET TEA ROSE. The Tea Rose is geopend van dinsdag tot zaterdag en bevindt zich op een schitterende locatie in Deventer.
A Taste Of Honey Eigenzinnige lunchroom in Deventer.
A Taste of Honey is een gezellige locatie voor feesten en borrels en we zijn zelfs officiële trouwlocatie van de gemeente Deventer. Tot 23.00 uur mogen we binnen en buiten leuke dingen organiseren, waar u en wij. blij van worden.
De Pelikaan Koffie Thee.
Tevens kunt u bij ons genieten van een Afternoon-Tea High Tea. Intiem voor twee personen of voor een grote groep, elke Afternoon-Tea is bij ons een verwennerij. Feestelijk zal er op etagères gepresenteerd worden: drie soorten sandwiches, scones met marmelade, jam en creme fraiche, cake, hartig koekje, petit four, bonbon en drie warme hartige hapjes. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse smaken thee of koffie! In verband met voorbereiding verzoeken wij u minimaal één dag van te voren te reserveren. Vergeet hierbij niet eventuele dieetwensen te vermelden. De kosten zijn 1795, per persoon. Naast Koffie en Thee verkopen wij ook diverse andere producten in de winkel. Hieronder treft u een selectie aan van producten die naast onze koffie en thee ook worden verkocht: Theepotten diverse soorten en merken dubbelwandige glazen, theefilterzakjes, thee-eieren, thee-tangen, Espresso kokers, Pools aardewerk Bunzlau Castle, Emma Bridgewater servies, jams, marmelades en chutneys van Landgoed Marienwaerdt, jams van Van Woerkom, diverse soorten Deventer koek, kaneelbeschuit uit Winterswijk, shortbread van Walkers, Italiaanse koekjes, chocoladeboontjes, Pelikaan koffielikeur, Zutphens Genot en oudhollands snoepgoed.
No11 Inspired By Jackies Het Restaurant van Deventer.
HOW TO REACH US CONTACT. All day lunch, drinks private dining / 10-18 u / Every Friday 17.00-00.30 Fingerlicking Friday. Just check out the menu. Bij No11, in hartje Deventer, is alles mogelijk: van lunch tot high tea, van borrel tot private dining.
Catering Deventer: Hapjes Tapas Buffet.
High Tea in Deventer aan huis. Heeft u wel eens genoten van een heerlijke High Tea in Deventer aan huis? Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle organiseert u de ideale High Tea in Deventer aan huis of op locatie.
HighTeaWereld 12 locaties gevonden in Deventer.
In deze leuke stad vind je de majestueuze schouwburg, historische gebouwen, maar ook een prachtig landschap met een gelijk mooie natuur. Deventer is een eeuwen oude stad, die altijd al gastvrij geweest is. Dit zie je ook terug bij de gezellige afternoon tea en high tea locaties die te vinden zijn in de knusse binnenstad.
Sandton IJsselhotel Deventer Officiële website.
Deventer Afternoon Tea arrangement. Klik hier voor meer informatie. Unieke hotels, geweldige locaties, sympathieke gastvrijheid. Sandton Hotels is een collectie unieke hotels in Nederland en België, allemaal met geweldige locaties, waar u altijd kunt rekenen op onze sympathieke gastvrijheid. Ga direct naar.
High Tea met 4-gangen proeverij Roemar Groupon.
Restaurant, Brits, Café, Café of traktatie, Koffie High Tea. In en om Deventer. Koffie High Tea. Koffie High Tea. Koffie High Tea. Koffie High Tea. By purchasing this deal you'll' unlock points which can be spent on discounts and rewards.

Contacteer ons