Resultaten voor high tea utrecht

high tea utrecht
 
High Tea Luden Utrecht.
vanaf 2 personen De Luden High Tea serveren wij dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur. Een pot thee / 5 á 6 koppen met 8 verschillende soorten thee. Hartig: Quiche Sandwiches zalm/carpaccio. Zoetigheden: Scones, brownie, apfelstrudel, limoncello cheesecake, chocolademousse, geslagen room, jam, honing, nougat, Haagse hopjes en bonbons. High Tea per persoon.
High-tea De Ontdekking Utrecht.
Aangezien we alles zelf bereiden, kunnen we in beide high-teas rekening houden met een aantal allergieën, maar overleg dat vooral even van tevoren, want soms betekent het wel dat de variatie iets afneemt. We serveren standaard geen vlees in de high-tea, maar wel zalm en die kunnen we voor vegetariërs en zwangere gasten vervangen door een van onze gepasteuriseerde kazen. De Ontdekking Utrecht 2018.
High tea boot: rondvaart met hightea aan boord Puur Utrecht.
Ga naar het contactformulier of bel 030-2145099. Bezoek ons kantoor in hartje Utrecht. Puurutrecht.nl 4.6 5 147. Bekijk alle reviews. Bewaarde uitjes 9. Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Contact en adres. Gidsen en begeleiders. Puurutrecht.nl Varen Boottochten High tea boot.
8x hier geniet je van een goddelijke high tea.
Als je vanaf het centrum van Utrecht een stukje de Vogelenbuurt inloopt, vind je op de Willem van Noortstraat het gezellige Sis Bakery waar je terecht kunt voor een goddelijke high tea, bestaande uit verschillende gangen. De variant die ze hier serveren is een tikkeltje gezonder dan de rest en ééntje waarna je niet rollend naar huis gaat.
Heerlijke high tea Reizigersbeoordelingen Anne Max Utrecht TripAdvisor.
135 van 1.852 Restaurants in Utrecht Province. Certificaat van uitmuntendheid. 26 april 2016 beoordeeld. Heerlijke high tea. Je kunt hier voor een high tea terecht zonder reserveren, erg fijn op een zaterdag! Het was er wel heel druk rond 15 uur, wij hadden geluk dat er net een plekje beschikbaar kwam.
High Tea in Utrecht: De 15 Beste Plekken Planjeuitje.
High Tea in Utrecht: De 15 Beste Plekken. High Tea in Utrecht: De 15 Beste Plekken. Het huiselijke en comfy gevoel van het bijkletsen met je familie, je partner of vrienden met een kop thee en een koekje maar dan.
Koffie High Tea Utrecht: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Luxe high tea bij Bar Beton CS op het Centraal Station in Utrecht. High Tea op het Centraal Station met muffins, brownies, scones, hartige sandwiches en carrot cake en bij de luxe-optie: bonbons en cava. Bar Beton CS 08, km.
High Tea Stael Utrecht.
De high tea is 1950, per persoon en wordt geserveerd van 14-15.30 of van 16 17.30. Reserveer high tea. U kunt bij ons alleen voor een high tea reserveren. De high tea wordt geserveerd van 14-15.30 of van 16 17.30.
Eethuis Smaak High tea Utrecht Eethuis Smaak.
Wilt u lekkere High tea in de omgeving van Utrecht? Bij Eethuis Smaak kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een High tea. Reserveer telefonisch om gebruik te maken van onze voordelige High tea aanbieding onder vermelding van High tea aanbieding.
Sector 3 Horecawinkel Utrecht High Tea Macarons.
Je kunt vanaf nu bij Sector 3 terecht voor versgebakken broden, heerlijke taarten, diverse chocolade, losse thee, handgemaakte bonbons en natuurlijk de beste macarons van Utrecht. We blijven een klein zitgedeelte houden, waar je terecht kunt voor broodjes, koffies, sapjes en yoghurt.
Restaurants in Utrecht met high-tea Eet.nu.
Frans Lijnmarkt 48, 3511 KJ, Utrecht, Nederland. 86, op schaal 1 10 13 recensies 1 fan 10. Internationaal Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM, Utrecht, Nederland. 8 op schaal 1 10 10 recensies 7 fans 4. Restaurant Zuiver, heerlijk gastvrij in Utrecht!
Restaurant Bis High tea in Utrecht centrum.
Een high tea is de ideale manier om een middag te ontspannen en bij te praten met vrienden, familie of collegas en waar kan dit beter dan in het centrum van Utrecht? Tijdens een high tea bij restaurant Bis heeft u prachtig uitzicht over de gracht, de Domtoren en het oudste winkelstraatje van Utrecht, de Lijnmarkt.

Contacteer ons