Meer resultaten voor high tea utrecht

high tea utrecht
 
Restaurants in Utrecht met high-tea Eet.nu.
Frans Lijnmarkt 48, 3511 KJ, Utrecht, Nederland. 86, op schaal 1 10 13 recensies 1 fan 10. Internationaal Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM, Utrecht, Nederland. 8 op schaal 1 10 10 recensies 7 fans 4. Restaurant Zuiver, heerlijk gastvrij in Utrecht!
High tea bij Oudaen Reizigersbeoordelingen Stadskasteel Oudaen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Stadskasteel Oudaen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. High tea bij Oudaen Stadskasteel Oudaen. Restaurants in Utrecht. High tea bij Oudaen.
De Ontdekking Utrecht Ontbijt, lunch en high-tea met een vleugje vakantiegevoel.
Met onze internationale bieren, wijnen en hapjes. De Ontdekking is een gezellige, informele ontbijt, lunch en koffiecorner in het centrum van Utrecht, aan de Voorstraat 110. Met de historie van het reisbureau, dat 60 jaar lang op deze plek stond, houden we het reisthema vast in de inrichting en op de menukaart.
Voortreffelijke High Tea bij bistro Karel 5 High Tea Vriendinnen.
Voortreffelijke High Tea bij bistro Karel 5 was last modified: januari 24th, 2017 by Corina. Tags: High tea Karel 5, High Tea Utrecht, Karel V. High tea bij De Kleischuur in Gouda. 10 juni 2016. Heerlijke high tea bij de River House Yacht Club.
Restaurant Bis High tea in Utrecht centrum.
Ook als u met een groep wilt genieten van een luxe high tea in Utrecht centrum kunt u bij Bis terecht. Wij serveren een high tea voor 1850, per persoon of 2350, inclusief een glas Cava. Voor een high tea bij Bis, in het centrum van Utrecht, ontvangen we minimaal 24 uur van te voren een reservering.
High Tea.
Een High Tea bij de Bakkerswinkel is inmiddels een begrip. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, altijd aan een feestelijk versierde tafel, intiem voor twee personen of voor een grote groep, elke High Tea is een feestje. Eigenlijk is de High Tea, wat in Engeland de Afternoon tea wordt genoemd.:
Sector 3 Horecawinkel Utrecht High Tea Macarons.
Je kunt vanaf nu bij Sector 3 terecht voor versgebakken broden, heerlijke taarten, diverse chocolade, losse thee, handgemaakte bonbons en de beste macarons van Utrecht. We blijven een klein zitgedeelte houden, waar je terecht kunt voor broodjes, koffies, sapjes en yoghurt.
High tea op prachtige locatie in Utrecht Koetshuis de Haar.
High tea op een prachtige locatie in Utrecht. Koetshuis de Haar ligt bij het sprookjesachtige Kasteel de Haar Utrecht en de mooie stijltuinen van het bijbehorende park. De prachtige rood-witte luiken en hoge bomen maken het Stalplein intiem. Een prachtig decor voor een gezellige high tea.
High Tea Stael Utrecht.
De high tea is 1950, per persoon en wordt geserveerd van 14-15.30 of van 16 17.30. Reserveer high tea. U kunt bij ons alleen voor een high tea reserveren. De high tea wordt geserveerd van 14-15.30 of van 16 17.30.
Eethuis Smaak Heerlijk lunchen en Dineren in hartje Utrecht.
Restaurant Smaak in Utrecht centrum. Welkom op de website van restaurant Smaak eten drinken in Utrecht. Een modern en knus restaurant gevestigd achter een eeuwenoude, karakteristieke gevel in hartje Utrecht. U vindt ons tussen de Oude gracht en het nieuwe Vredenburg.
High tea restaurants in Utrecht IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Utrecht /. High tea restaurants in Utrecht. High tea restaurants in Utrecht.
High Tea in Utrecht bij de Yoghurt Barn, Vinkenburgstraat 15.
Onze High Tea serveren wij dagelijks in Utrecht op reservering om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea duurt ongeveer 15u. Je kunt alleen met PIN betalen. Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea 1995, p.p.

Contacteer ons