Zoeken naar tapas sittard

tapas sittard
 
Tapas Cantina Startpagina Sittard Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Tapas Cantina heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd Eten Drinken aan het drinken in Tapas Cantina. 2 januari Sittard, Limburg, Netherlands. Wat een mooie afsluiting van 2017, wij wensen Jan en alleman een gelukkig en gezond 2018 met veel liefde, plezier gezondheid!
LUNA eten drinken Stein en Sittard.
dinnersite banner.
WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
Een Paasbrunch met een aspergesoepje, een asperge-ham salade of een pasteitje met bospaddestoelenragout, diverse minibroodjes, croissants, chocoladebroodjes, paasbrood, paaseitjes, luxe vleeswaren, diverse soorten kaas, huisgemaakte tonijnsalade en gerookte zalm, een glaasje verse jus, en een kopje koffie/cappuccino/thee. De brunch wordt geserveerd tussen 13.00 uur en 16.00 uur en kost 1995, per persoon. De kidsbrunch kost 995. Bel 046-8508150 of mail naar info@windraak.nl. WINDRAAK31 Windraak 31 Sittard info@windraak31.nl 046 850 8150.
Welkom bij IchDich Eet Café in Sittard.
Ich Dich is in de loop van de jaren een heus begrip geworden in Sittard. Door gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven, voelt Ich Dich als thuiskomen. De twee losse ingredienten, Ich en Dich, met een scheutje passie en liefde, maken ons samen tot een uniek recept.
Isabella Tapas Tapas Restaurant en Sittard.
Op 2 juli 2012 openden de deuren van het nieuwe tapas restaurant op de markt van Sittard ingang via Café de Buren. De naam Isabella is afkomstig van de stadstuin Jardin dIsabelle, die in het verlengde ligt van ons intieme en sfeervolle restaurant.
Cafes in Sittard: Tapas Cantina Uitagenda Uitgaan Uitgids.
Tapas Cantina Sittard 5.00 / 5 100.00% 1 vote. Cafes in Sittard: Tapas Cantina, Markt 37-38, 6131 EL Sittard Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Sittard. Café Schtad Zitterd. Café De Hollande. Evenementen van Tapas Cantina Sittard.
Menukaart_2016 Tapas Cantina.
Tapas, Sittard Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vis en zeevruchten restaurants in Sittard. De beste Hamburgers in Sittard. De beste IJs in Sittard. De beste Pretzels in Sittard. De beste Spareribs in Sittard. De beste Sappen en smoothies in Sittard. De beste Tapas in Sittard. Ontbijtrestaurants in Sittard.
Reserveer een tafel bij Restaurant Tapas Cantina in Sittard.
Hèt Spaanse eetcafé in Sittard Lekker eten of gezellig borrelen, genoeg keuze uit diverse menu kaarten. Elke vrijdagavond een live band of DJ zie onze agenda Iedere vrijdag en zaterdagavond van 17.00 tot 20.00u happy" hour" aan de bar. Reserveer in de avonduren voor een Tapas" Arrangement, verschillende gangen en een verscheidenheid aan hapjes!
Onbeperkt Tapas SOL.
Home.
Reserveringen Default contents. Bekijk onze Facebook en Instagram account voor actuele informatie en menu's.' Bekijk onze Facebook en Instagram account voor actuele informatie en menu's.' Bekijk onze Facebook en Instagram account voor actuele informatie en menu's.' Markt 31 6131 EL Sittard.

Contacteer ons