Meer resultaten voor tapas sittard

tapas sittard
 
Tapas Cantina Startpagina Facebook.
Normaal heb ik een afkeer tegen Facebook sensatie maar gisteren werd ik overspoeld door plaats vervangend e schaamte. Al meer dan anderhalf jaar kom ik met veel plezier naar café tapas cantina dat gelegen ligt in Sittard. Ik breng altijd een harmonieuz e groep mee die nooit voor problemen hebben gezorgd en alleen maar een bijdragen leveren aan een gezellige sfeer. Echter werd ons op zaterdag nacht van 1-2 april de toegang ontzegd gezien het feit dat mijn vriendengr oep niet in het bezit was van een Nederlands e identiteit s bewijs. Dit gezien het feit hun allen woonachtig zijn in Duitsland en de nationalit eit met zich meedragen van Italiaans Irakees Iranees Scandinavi sch en Afrikaans.
Tapas Café in Sittard.
Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Markt 37/38 6131 EL Sittard. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Tapas Café. Restaurants vlakbij Tapas Café. DEAL 4-gangendiner nu 3950 euro. DEAL All Inclusive 5-gangendiner nu 8450 euro.
Café Tapas B.V. in Sittard.
Er is nog veel meer te vinden in deze gemeente op het gebied van Eten Drinken en Slapen. /div Naar volledig overzicht. Eten Drinken en Slapen in Sittard-Geleen. Markt 38 6131EL Sittard. Heb je een tip? Organiseer je een evenement? Bezoekadres Hub Dassenplein 1 Sittard. Postadres Postbus 18 6130AA Sittard. Ceintuurbaan 111 7413 DC Deventer. T 0570 63 80 84 info@gemeentewijzer.nl. Dé gids over alle gemeenten. Gemeentewijzer biedt een overzicht van evenementen locaties en tips in jouw plaats of gemeente.
Tapas Café in Sittard De Telefoongids.
Actueel adres telefoonnummer en openingstijden voor Tapas Café in Sittard vindt u in dé lokale bedrijvengids Detelefoongids.nl
Het terras! Picture of Tapas Sittard TripAdvisor.
See all 49 reviews. 29 of 70 Restaurants in Sittard. 31 46 451 5225. Markt 37 6131 EL Sittard The Netherlands. Cuisine Bar Mediterranean European Spanish Pub. Dining options Breakfast Lunch Dinner Reservations Seating Waitstaff Wheelchair Accessible. Perfect location very good tapas.
Tapas Restaurant Isabella Tapas/kleine gerechten Markt 28 Sittard Limburg Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Ga verder naar Navigatie. Ga verder naar Pagina Inhoud. Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken berichten van potentiële klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Tapas/kleine gerechten Bewerken Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen Opent een popup Favoriet Opent een popup. Begin en eindpunt omwisselen Begin van. Begin van Begin en eindpunt omwisselen.
Tapas Cantina in Sittard Couverts.nl.
Dan nemen wij graag persoonlijk contact met je op. Geef hieronder het aantal personen en de begin en eindtijd van je reservering op. 24/7 gratis online reserveren annuleren. Informatie Tapas Cantina Sittard. Tapas Cantina het gezelligste eetcafe in Sittard! Je bent hier van harte welkom om een kopje koffie te drinken om te genieten van rijkelijk belegde broodjes als lunch of om de heerlijke huisgemaakte tapashapjes te proeven! De fijne sfeer bij Tapas Cantina zorgt voor een warm welkom waarbij je zonder twijfel met een heerlijk gevulde maag naar huis gaat. Ook is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven op het verwarmde terras. Door het sfeervolle interieur en de specialiteiten uit de Mediterrane keuken waan je je voor een avond in het buitenland.
Atakan Turkse Specialiteiten Tapas Sittard.
Atakan Turkse Specialiteiten Tapas. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Sittard. Het adres van Atakan Turkse Specialiteiten Tapas is Romeinenstraat 4 in Sittard. Atakan Turkse Specialiteiten Tapas Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel. Activiteiten Atakan Turkse Specialiteiten Tapas.
Tapas restaurants in Sittard IENS.
Tapas restaurants in Sittard. Tapas restaurants in Sittard. 24 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Als we het over het zuiden hebben dan denken we aan tortilla Spaanse chorizo en andere mediterrane delicatessen. Ontdek onze selectie van gezellige tapasrestaurants waar je samen met je vrienden kunt genieten van zonnige specialiteiten! Markt 37 6131 EL Sittard. Markt 28 6131 EL Sittard.
Welkom bij IchDich Eet Café in Sittard.
Wat hebben we veel meegemaakt en wat zijn we gegroeid! In de ruimste betekenis van het woord nog wel. Ich Dich is in de loop van de jaren een heus begrip geworden in Sittard. Door gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven voelt Ich Dich als thuiskomen. De twee losse ingredienten Ich en Dich met een scheutje passie en liefde maken ons samen tot een uniek recept. Je proeft het niet alleen aan de sfeer maar ook aan onze koffies gerechten en ons team. Want Ich Dich zou geen Ich zijn zonder Dich. Bekijk hier de IchDich Courant. Bekijk de volledige menukaart. Onze gerechten worden met veel liefde en passie bereid en dat natuurlijk wel alles op zijn Ich Dichs.
Bedrijfswaarde Informatie TAPAS CANTINA BV ValueMaat.
Home Bedrijven Bedrijfswaarde Informatie TAPAS CANTINA BV. De waarde van Tapas Cantina BV. Tapas Cantina BV is volgens de registratie bij de kamer van koophandel gevestigd in SITTARD en actief in de sector Logies maaltijd en drankverstrekking en in de branche Cafés. De informatie die u hier vindt over Tapas Cantina BV is openbaar online te vinden en voor iedereen verkrijgbaar. Het telefoonnummer dat u kunt gebruiken om contact op te nemen met Tapas Cantina BV is 046-4515225. Het adres is Markt 38 met postcode 6131 EL in SITTARD.
WINDRAAK31 Restaurant met Speeltuin in Sittard.
De brunch wordt geserveerd tussen 13.00 uur en 16.00 uur en kost 1995 per persoon. De kidsbrunch kost 995. Bel 046-8508150 of mail naar info@windraak.nl. WINDRAAK31 Windraak 31 Sittard info@windraak31.nl 046 850 8150.

Contacteer ons