Zoeken naar lunchen roermond

lunchen roermond
 
Gusto Restaurant Gusto Roermond.
2 e kerstdag lunch aanvang tussen 1130: uur en 1300: uur 2950., 2 e kerstdag aanvang tussen 1800: uur en 2000: uur 3950., Kinderen t/m 3 jaar gratis en van 4 t/m 11 jaar 1750, p.p. kerstkaart Gusto 99741, KB. Even tussen het winkelen door lunchen?
Het Munsterhof Munsterhof.
Het Munsterhof gelegen aan het Munsterplein in Roermond staat garant voor service en kwaliteit. Hier vindt u nog de ouderwetse gezelligheid en staat u als klant voorop. Wij zullen alles in het werk stellen om het u naar de zin te maken.
Restaurant l Damianz l Lunch.
Heerlijk lunchen in Het Arresthuis of op onze Luchtplaats, dat kan. Neem snel een kijkje in onze vernieuwde lunchkaart. Heeft u maar een uurtje de tijd? Laat het ons weten en wij zullen ervoor zorgen dat u weer op tijd op uw werk of volgende afspraak bent. Aan uw auto hebben wij ook gedacht, deze kunt u kosteloos op onze eigen parking parkeren indien voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De gerechten van de lunchkaart serveren wij tussen 1230: en 1430: uur. Reserveer een tafel via 0475 870 870 of info@hetarresthuis.nl. Volg Het Arresthuis op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! 31 475 870 870 31 475 870 870 24u bereikbaar lokaal tarief Het Arresthuis. 6041 GC Roermond.
Lunchrooms in Roermond Eet.nu.
Lunchroom In de Kroon. Lunchroom Hamstraat 3, 6041 HA, Roermond, Nederland. 93, op schaal 1 10 15 recensies 1 fan. Lunchroom Munsterplein 20, 6041 HE, Roermond, Nederland. 89, op schaal 1 10 23 recensies 1 fan. Lunchroom Neerstraat 19, 6041 KA, Roermond, Nederland.
Home Restaurant Goede Tijden Roermond.
6041 HH Roermond. VIND ONS LEUK! Bij lunchroom Goede Tijden Roermond. VERS BELEGDE BROODJES. Heerlijk vers en kwaliteit staan bij voorop! Onze salades worden dagelijks vers bereid! VERS GEMALEN KOFFIE. Proef onze heerlijke ambachtelijk bereide koffie! Bij lunchroom Goede Tijden Roermond.
Restaurant Aruna Cuisine In het centrum van Roermond, vlakbij de kathedraal.
Ultimate dining experience like no other. Aruna Cuisine opende in de zomer van 2012 haar deuren in het centrum van Roermond. Het restaurant is gevestigd in een van de mooiste 18e eeuwse panden van de stad en heeft een gezellig terras met uitzicht op het marktplein.
Home.
Tips van een local: Hotspots Roermond Tips Roermond Travelvibe. Facebook. Instagram. Linkedin. Pinterest. Twitter. YouTube. Facebook. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Varen, waterskiƫn, zeilen, wakeboarden en surfen, het kan hier allemaal. Rond die plassen hebben zich leuke en hippe hotspots gevestigd die je een instant vakantiegevoel geven en die je tijdens een zomers bezoek aan Roermond niet mag overslaan. Tip van Iben.: Check voor jouw bezoek ook even de facebookpaginas van deze lounges en beachclub voor de fijnste feestjes en activiteiten. Lunchen in de Sunset Lounge.
Restaurant l'Union' Roermond.
Mosselen, wildgerechten en Limburgse streekgerechten zoals asperges staan jaarlijks op onze kaart. Altijd vers en smaakvol, zoals ons driegangen Christoffelmenu voor 2990, of ons driegangen Wildmenu voor 3490. Alle wijnen worden ook per glas geschonken! Uniek in Roermond en omgeving!
De Pastorie Roermond: Home.
In het historische hart van de bisschopsstad Roermond, aan de voet van de St. Christoffel kathedraal, ligt de statige stadsvilla De Pastorie. Dit monumentale pand met zijn ommuurde stadstuin is de sfeervolle ambiance van De Pastorie, een veelzijdige horecagelegenheid annex vergadercentrum.
Hotspots! 10x Lunchen in Roermond! CityBuzz.
10x Lunchen in Roermond! Lunchen in Centrum Roermond. Wat ons betreft is brunchen lunchen niet alleen voor op zondag. Dat kan Ɣltijd. En dan het liefst bij een van deze hotspots in Roermond. Het Restaurant ligt temidden van drie monumentale Roermondse stadsgezichten: de historische Markt met het Stadhuis, de St.
Markt10 onderdeel van CoxCo.
Geniet van een heerlijk driegangenmenu bij Markt 10 in Roermond. Neem alvast een voorproefje en bekijk de menukaart! Lekker genieten in hartje Roermond. Welkom bij Markt10. Heerlijk genieten aan de mooie Markt van Roermond. Een historisch pand in het hartje van de Roermondse binnenstad.

Contacteer ons