Resultaten voor high tea enschede

high tea enschede
 
High Tea in Hof van Twente Hof van Twente.
Of u nu komt voor thee/koffie, van een lunch wilt genieten, een rustplek zoekt tijdens een fietsroute of wandeltocht, Erve de Wezel nodigt u van harte uit. Hof van Twente. Hof van Twente is een gemeente met gezellige dorpen, fraaie landgoederen, monumentale boerderijen, molens, musea en een diversiteit aan kunst.
High Tea Van der Valk Hotel Enschede Hotel Enschede.
Boek een arrangement. Reserveer in ons restaurant. Hotel Enschede Adres. Zuiderval 140 Postcode en plaats. Een heerlijke verzameling van lekkernijen. Daar wordt iedereen vrolijk van. Onze high tea is inclusief onbeperkt thee of koffie, mineraalwater en jus dorange. High tea 2750, p.p.
Moeke Enschede: Moeke Enschede.
Vrijblijvend informeren wij je graag meer over de mogelijkheden. Oude Markt 8. 7511 GA Enschede. tel: 053 2411227. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Bij Moeke bent u altijd welkom. Reserveren kan alleen voor groepen vanaf 6 personen.
High Tea Twente Erve Hulsbeek.
Deze high tea en high wine/beer zijn alleen op reservering vanaf 2 personen. Lees meer over ons restaurant. Oude Almeloseweg 13. 7576 PE OLDENZAAL. Tel: 0541 51 33 11. Fax: 0541 52 04 75. Volg ons ook via: BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN EN ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF E-mailadres Inschrijven. Hotel in Twente. Hotel nabij Ootmarsum. Hotel nabij Hengelo. Hotel nabij Enschede.
Gezellige high tea Enschede Korting via Het Laatste Tafeltje.
De aanbiedingen zijn alleen vandaag geldig, dus kijk snel welke high tea in Enschede met korting jij wilt reserveren! High tea Enschede aanbieding. Door ons steeds verder groeiende aanbod kun je vrijwel iedere dag een high tea in Enschede in de aanbieding vinden.
Catering Enschede: Hapjes Tapas Buffet.
Met een van de High Tea arrangementen van Van Marle, Uitgekookt, organiseert u de ideale High Tea in Enschede aan huis of op locatie. Het maken van een High Tea is meestal een hele klus en wij nemen u graag dit werk uit handen.
Mini High Tea voor twee.
In het aanbod zitten leuke Engelse tearooms of hippe restaurants midden in de stad, voor ieder wat wils dus! Een gezellige Mini High Tea. Geldig voor twee personen. Deze GiftForYou is een jaar geldig. Deze GiftForYou is te gebruiken bij 104 locaties Filter Alle provincies. Bergen op Zoom. Heb je zin in een lekkere kop koffie met een huisgemaakt stukje taart of een uitgebeide proeverij van zoete Meer. In het Drentse Hoogeveen vind je De Pulle. Hier kun je onder andere terecht voor verse broodjes, huisgemaakte Meer. Melan Lunch More. Welkom bij Melan Lunch More in Enschede!
High tea Solexrijden Twente Solex.
High tea Solexrijden. Eerst lekker met elkaar de dag doornemen onder het genot van een heerlijke high tea, dan met zn allen op een ouderwetse solex de omgeving van Twente verkennen. Het perfecte arrangement voor jou en je vriendinnen. Een goed verzorgde high tea.
Hoestinkhof groepsaccommodatie en engels theehuis.
Het theehuis biedt Twentse gezelligheid, gecombineerd met Home made Engelse lekkernijen in een landelijke sfeer met uitzicht over de prachtige glooiende akkers in buurtschap Stokkum in het buitengebied van Markelo. U kunt er terecht voor een High tea, een Afternoon tea of een naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea.
Het Everloo, dé all-in feestlocatie in Twente.
Nieuw bij het Everloo is ons Theehuisje. High Tea in het theehuisje van het Everloo. Iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 11.00 uur. Een high tea is echt een feestje. Een tafel vol lekkers, zoet en hartig. Goed gezelschap en een mooie locatie.
High Tea Puur Twenterand.
Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee en voor de liefhebbers ook koffie gedronken worden in verrassende smaken van over de hele wereld.
Lunch high tea in Twente Visit Twente.
In Twente wordt de high tea, net als vroeger, gebruikt door vrouwen om bij te praten tijdens een vriendinnendag of een moeder-dochtermiddag. Ook mannen hebben de deze gezelligheid ontdekt. Met de verschillende variaties is er altijd een high tea die bij jouw gezelschap past.

Contacteer ons