Zoeken naar restaurant roerkade roermond

restaurant roerkade roermond
 
Il Forno Roermond Benvenuti.
Trattoria Il Forno Roermond. Groepen en Buffetten. Het kloppend hart van Roermond ademt geschiedenis. Van oudsher haalt de ware bourgondiër hier zijn hart op. In de 21ste eeuw is de Roerkade in een nieuw jasje gestoken, maar het oude gevoel leeft!
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Navenant Bourgondisch genieten: Nieuws: Nieuws: Culinair: Sabero opent in Roermond.
Het wordt een klein restaurant aan de Roerkade in Roermond dat vier dagen in de week open gaat. Sabero, de naam van het nieuwe restaurant, is de achternaam van het echtpaar door elkaar gehusseld. Nico en Sonja Boreas stopten in de zomer van 2016 met Boreas in Heeze.
De Pastorie Roermond: Home.
In het historische hart van de bisschopsstad Roermond, aan de voet van de St. Christoffel kathedraal, ligt de statige stadsvilla De Pastorie. Dit monumentale pand met zijn ommuurde stadstuin is de sfeervolle ambiance van De Pastorie, een veelzijdige horecagelegenheid annex vergadercentrum.
Openingstijden van Italiaans Restaurant Minerva in Roermond.
Kwartelenmarkt 11 Venlo. 4 Italiaans Restaurant Minerva vestigingen gevonden in Roermond. Italiaans Restaurant Minerva. Roerkade 9-A Roermond. Restaurant Pizzeria Piero. Bakkerstraat 28 Roermond. Markt 26 Roermond. Roerkade 3 Roermond. Hulp nodig bij het vinden van Italiaans Restaurant Minerva in Roermond?
Aan het water gelegen restaurants in Roermond Eet.nu.
Roerkade 4 Roermond. 5 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. één Michelinster Restaurant ONE. 88, 48 recensies. ECI 17 Roermond. 45 positieve stemmen 3 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. 88, 8 recensies. Roerkade 11 Roermond.
Direct je tafel reserveren bij / opSjtap BarBik.
0475-203 489 of info@opsjtap.nl. 0475 203 489. Dagelijks bereikbaar vanaf 1100.: Ma 1700: 0000.: Di 1700: 0000.: Wo 1700: 0000.: Do 1700: 0000.: Vr 1600: 0100.: Za 1500: 0100.: Zo 1500: 0100.: Reserveren online niet mogelijk? Bel 0475 203 489. 6041KX Roermond" idgmapsinfo."
Gusto Restaurant Gusto Roermond.
Per auto: Onze restaurantgasten van Gusto bieden we de mogelijkheid aan om voor slechts 3, te parkeren bij Parkeergarage Kazerneplein, Maashaven 144 6041TB Roermond 5 min Laat je parkeerkaart bij het afrekenen in het restaurant door ons afstempelen. Te voet of per fiets: Gusto ligt in het centrum van Roermond en is daarom te voet gemakkelijk te bereiken.
Sushi Roermond? Dat kan bij Japans restaurant Momoya!
Dit doen wij al voor groepen vanaf 10 personen. LUNCH, DINER, AFHALEN, SUSHI LATEN BEZORGEN CATERING. Kangei, Welkom bij Momoya., Het Japanse sushi restaurant van Roermond. Vlak bij de afslag A73 en op loopafstand van het Outlet centrum en het station.
Restaurant Roermond. Van af 2012, Trip Advisor als uitstekend gewaardeerd.
Aruna Cuisine opende in de zomer van 2012 haar deuren in het centrum van Roermond. Het restaurant is gevestigd in een van de mooiste 18e eeuwse panden van de stad en heeft een gezellig terras met uitzicht op het marktplein.
Restaurant l'Union' Roermond.
Welkom bij Restaurant l'Union' in Roermond! Wie versterkt ons team? Kom bij ons werken: we zijn erkend leerbedrijf. En we zoeken weekend en vakantiekrachten! Intiem en smaakvol. Ons restaurant is intiem en smaakvol aangekleed met unieke balkons voor extra romantisch tafelen.
Nico en Sonja Boreas openen restaurant Sabero Heeze24.
We zochten in eerste instantie in de omgeving Oisterwijk, Eindhoven en Helmond maar toen deze locatie langskwam waren we het snel eens, dit wordt ons nieuwe restaurant. Sabero, een anagram van Boreas, opent de deuren op woensdag 4 april aan de Roerkade 39 in Roermond.

Contacteer ons