Zoeken naar restaurant roerkade roermond

restaurant roerkade roermond
 
Restaurants in Roermond Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Roermond Limburg. Alle restaurants in Roermond. Lekker uit eten in een restaurant in Roermond? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Restaurant Vice Versa Roermond Midden-Limburg.
Het café is ook de eerste stap naar het restaurant om op uw gasten vrienden of collegas te wachten en alvast een aperatief te. Ons restaurant is uitgegroeid tot een begrip in Roermond en verre omstreken. Hier is het goed toeven in een combinatie van informele ambiance en vakmanschap. Het restaurant op de eerste verdieping is ook geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Welkom bij Café-Restaurant Vice Versa te Roermond. Welkom op de website van CaféRestaurant Vice Versa aan de Roersingel te Roermond. Vice Versa is sinds 2002 gevestigd in een historisch pand anno 1835 dit pand is in 2001 geheel gerenoveerd en in 2002 in gebruik genomen.
Restaurants in Roermond Uit eten in Roermond Couverts.nl.
Uit eten in Roermond. Uiteten in een restaurant in Roermond? In deze Bourgondische stad staat gezelligheid centraal en zijn er zat mogelijkheden voor een heerlijk diner. In een bourgondische stad als Roermond is het dan ook flink lastig om een keuze te maken tussen al die restaurants. Hoeveel hebben we te besteden? In wat voor eten hebben we zin? Ga je met de familie uitgebreid uiteten? Romantisch met je partner? Of wellicht gewoon eens alleen? Alles kan in Roermond zo word een keuze maken nog een stuk lastiger.
Neem een kijkje in Eetcafé Veem het lekkerste Grill Restaurant van Roermond.
Wijnkaart Wine menu Weinkarte. Download ook onze wijnkaart. Download our wine menu. Laden Sie unsere Weinkarte. Eetcafé Veem is een klein maar opvallend en uniek eetcafé op de hoek van de Roerkade en Kraanpoort in Roermond. De ruimte waarin u tafelt is ingericht als een pakhuis compleet met gewelfde plafonds. Veem voert een gevarieerde kaart waar gegrilde gerechten met een vleugje Middellandse Zee de boventoon voeren. Lekkere hammen verse vis gegrilde T-Bone steaks malse biefstukken maar ook vegetarische gerechten maken deel uit van het menu. Betaalbare wijnen maken het geheel compleet. 2016 Eetcafé Veem Design Face Reverse Development Globalname. Volg Eetcafé Veem op Facebook Roerkade 39 Tel.
Restaurants in Roermond IENS.
96 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Bakkerstraat 26 6041 JR Roermond. 20% op de Rekening. Kraanpoort 1 6041 EG Roermond. Hamstraat 11 6041 HA Roermond. Kazerneplein 5 6041 Roermond.
Zinc winedine Restaurant Zinc wine en dine.
De 10 beste restaurants in Roermond TripAdvisor.
De beste restaurants in Roermond Nederland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Roermond en zoek op prijs locatie en meer.

Contacteer ons