Zoeken naar restaurant roerkade roermond

restaurant roerkade roermond
 
In een keer twee Michelinsterren voor Sabero Roermond WijLimburg. Facebook. LinkedIn.
in Bloemendaal, om de zaak over te nemen. Omdat het kookvirus bleef kriebelen, opende het echtpaar startte in januari van dit jaar Sabero aan de Roerkade in Roermond en dat kreeg nu dus in één klap twee sterren. Het aantal restaurants in Nederland met een of meer sterren kwam uit op 110.
ONE Roermond Restaurant uit de Michelin Gids.
Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 55 tot 110. ECI 17, 6041 MA Roermond Routeplanner. MICHELIN Gids 2019. Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard! Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden. Zeer goede standing. Maaltijden worden geserveerd in tuin of op terras. Honden worden niet toegelaten. Maaltijdprijzen: Lunch 50, Menu 55/110 Kaart 65/89. Handig om te weten: alleen diner behalve vrijdag en zaterdag. Een indrukwekkend industrieel pand is de mooie thuisbasis van de talentvolle Edwin Soumang. Hij brengt creatieve gerechten in een succesvol en aantrekkelijk geprijsd meerkeuzemenu. De charmante Canadese gastvrouw stelt u graag een plekje voor in het loftachtig interieur of een tafeltje op het terras aan het water. De inspecteurs van de MICHELIN Gids. Route vanaf deze plaats. Route naar deze plaats. Route via deze plaats. Van 68 tot 105. MICHELIN Gids 2019. 775 m Roerkade 39, 6041 KZ Roermond.
Restaurants in Roermond Eet.nu.
91, 6 recensies. Roerkade 4 Roermond. 6 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. 9 33 recensies. Jacob 32 Roermond. 28 positieve stemmen 1 negatieve stem. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. één Michelinster Restaurant ONE.
Sterrenchef opent nieuwe zaak in Roermond Merum De Limburger.
We" waren eigenlijk meer in de richting van Den Bosch of Helmond aan het kijken." Op 1 januari zijn de papieren getekend voor het beginnen van een nieuw restaurant aan de Roerkade in Roermond. Het wordt een klein restaurant dat vier dagen in de week open gaat.
Restaurant Vice Versa Roermond Midden-Limburg.
Ons restaurant is uitgegroeid tot een begrip in Roermond en verre omstreken. Hier is het goed toeven in een combinatie van informele ambiance en vakmanschap. Het restaurant op de eerste verdieping is ook geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Welkom bij Café-Restaurant Vice Versa te Roermond.
Sushi Roermond? Dat kan bij Japans restaurant Momoya!
Dit doen wij al voor groepen vanaf 10 personen. LUNCH, DINER, AFHALEN, SUSHI LATEN BEZORGEN CATERING. Kangei, Welkom bij Momoya., Het Japanse sushi restaurant van Roermond. Vlak bij de afslag A73 en op loopafstand van het Outlet centrum en het station.
Restaurant Roermond. Van af 2012, Trip Advisor als uitstekend gewaardeerd.
Aruna Cuisine opende in de zomer van 2012 haar deuren in het centrum van Roermond. Het restaurant is gevestigd in een van de mooiste 18e eeuwse panden van de stad en heeft een gezellig terras met uitzicht op het marktplein.
Restaurant l'Union' Roermond.
Welkom bij Restaurant l'Union' in Roermond! Wie versterkt ons team? Kom bij ons werken: we zijn erkend leerbedrijf. En we zoeken weekend en vakantiekrachten! Intiem en smaakvol. Ons restaurant is intiem en smaakvol aangekleed met unieke balkons voor extra romantisch tafelen.
Het aanbod horeca-objecten in Roermond Horecasite.
Z0505 RESTAURANT HET GERECHT, HEILIGE GEESTSTR. 27, ROERMOND In het historische stadcentrum aan de rand van het winkelgebied gelegen monumen. Aangeboden door: Zuidveste Horecamakelaars. DAG en NACHTCAFÉ ENZO, STATIONSPLEIN 18, ROERMOND Z0528. Z0528 DAG en NACHTCAFÉ ENZO, STATIONSPLEIN 18, ROERMOND Op A1-locatie in het centrum van Roermond gevestigd eigentijds horecabedrijf, zowel o.
Restaurant de Gelegenheid Restaurant de Gelegenheid.
Even een belletje voor een reservering raden wij zeker aan om een eventuele teleurstelling te voorkomen, wij zijn immers niet voor niets het kleinste restaurant van Roermond. Natuurlijk kunt u ook bij ons online reserveren, geef u dieetwensen aan en wij houden hier rekening mee.
Restaurant Het Gesprek / Welkom.
Een unieke locatie in de oude stadskern van Roermond. Wij ontvangen u graag om te komen genieten en proeven in restaurant Het Gesprek. Ervaar zelf de bijzondere ambiance en de prachtige binnentuin, in de winter overdekt en in de zomer heerlijk beschut in de buitenlucht.
Roerpotje Restaurant t Roerpotje Roermond.
Per openbaar vervoer: t Roerpotje ligt recht tegenover het centraal station. Zowel per trein als bus ideaal te bereiken. Te voet of per fiets: Restaurant t Roerpotje ligt in het centrum van Roermond en is daarom te voet gemakkelijk te bereiken.

Contacteer ons