Zoeken naar restaurant roerkade roermond

restaurant roerkade roermond
 
Hotel de Pauw Welkom bij Hotel en Grand Café De Pauw.
Aan de historische Roerkade in Roermond bevindt zich in een mooi Oudhollands pand het kleine en sfeervolle Hotel en Grand Café De Pauw. Het hotel ligt te midden van de bruisende terrasjes, op slechts vijf minuten loopafstand van het Designer Outlet en van de prachtige Maasplassen. Of u nu voor zaken of voor uw plezier in Roermond bent, het hotel heeft dé ideale locatie om de stad en omgeving te verkennen. Meer informatie over ons hotel, het café en het restaurant vindt u op deze website.
De Pastorie Roermond: Home.
In het historische hart van de bisschopsstad Roermond, aan de voet van de St. Christoffel kathedraal, ligt de statige stadsvilla De Pastorie. Dit monumentale pand met zijn ommuurde stadstuin is de sfeervolle ambiance van De Pastorie, een veelzijdige horecagelegenheid annex vergadercentrum.
Sabero is de naam van nieuwe restaurant van Nico en Sonja Boreas.
We krijgen 1 maart de sleutel. Rond april hopen we open te gaan, laat Sonja Boreas in een reactie op Facebook weten. Het wordt een klein restaurant aan de Roerkade in Roermond dat vier dagen in de week open gaat.
Zinc winedine Restaurant Zinc wine en dine.
Home.
opSjtap BarBik, Roermond Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in Roermond. 16 van 117 Restaurants in Roermond. Roersingel 4 Aan de Roerkade, 6041 KX Roermond, Nederland. 31 475 203 489. Alle fotos 37. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant.
opSjtap BarBik in Roermond Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant opSjtap BarBik. Gezellige bar waar warmte en gezelligheid de boventoon voeren. Gevestigd in een prachtig pand in Roermond. Sfeervol van buiten maar zeker van binnen! De bar is stijlvol en uitnodigend. Ook het nieuwe terras aan de prachtige Roerkade is goed vertoeven.
Home ONE.
Vind ons op.: 6041 MA Roermond. 31 475 600 262. LID VAN STAY IN THE KNOW. Sign up for ONE news. Volg ons via.: Vind ons op.: 6041 MA Roermond. 31 475 600 262. LID VAN STAY IN THE KNOW.
Sterrenkok opent nieuw restaurant in Roermond 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Nico en Sonja Boreas, die eerder een sterrenrestaurant in Heeze runden, openen in april hun nieuwe zaak Sabero. Het wordt een klein restaurant aan de Roerkade in Roermond dat vier dagen in de week open gaat, schrijft Misset Horeca. Afgelopen zomer besloten ze te stoppen met hun tweesterrenrestaurant in Heeze.
Restaurant Het Gesprek / Welkom.
Een unieke locatie in de oude stadskern van Roermond. Wij ontvangen u graag om te komen genieten en proeven in restaurant Het Gesprek. Ervaar zelf de bijzondere ambiance en de prachtige binnentuin, in de winter overdekt en in de zomer heerlijk beschut in de buitenlucht.
Restaurant de Gelegenheid Restaurant de Gelegenheid.
Even een belletje voor een reservering raden wij zeker aan om een eventuele teleurstelling te voorkomen, wij zijn immers niet voor niets het kleinste restaurant van Roermond. Natuurlijk kunt u ook bij ons online reserveren, geef u dieetwensen aan en wij houden hier rekening mee.
Restaurant Vice Versa Roermond Midden-Limburg.
Ons restaurant is uitgegroeid tot een begrip in Roermond en verre omstreken. Hier is het goed toeven in een combinatie van informele ambiance en vakmanschap. Het restaurant op de eerste verdieping is ook geschikt voor gezelschappen tot 40 personen. Welkom bij Café-Restaurant Vice Versa te Roermond.

Contacteer ons