Meer resultaten voor lunchen in roermond

lunchen in roermond
 
Brasserie Entrée Brasserie Entrée Roermond.
Brasserie Entrée is een gezellige eetgelegenheid gelegen aan het sfeervolle plein in de binnenstad van Roermond, de markt. Vlakbij Designer Outlet Roermond! 2018 Brasserie Entrée Roermond Disclaimer Privacyverklaring Webdesign by Flower Interactive. Go to Top. We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.
Markt10 onderdeel van CoxCo.
Geniet van een heerlijk driegangenmenu bij Markt 10 in Roermond. Neem alvast een voorproefje en bekijk de menukaart! Lekker genieten in hartje Roermond. Welkom bij Markt10. Heerlijk genieten aan de mooie Markt van Roermond. Een historisch pand in het hartje van de Roermondse binnenstad.
Slagerij Partyservice Cox Dé ambachtelijke slager voor kwaliteit Home.
In 1897 startte ons familiebedrijf als ambachtelijk beenhouwer in Roermond. De vierde generatie breidde het bedrijf in 1988 uit met de Partyservice. Ons bedrijf is inmiddels een begrip in Roermond en wijde omgeving, en uitgegroeid tot een compleet en allround Partyservice en Cateringbedrijf.
Home Restaurant The Beacon.
Met een riant uitzicht over het water en de boten in de haven van Comfortparc Wessem kunt u heerlijk genieten van smaakvolle gerechten. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten via onze maandelijkse nieuwsbrief! Maandag en dinsdag gesloten. Woe t/m Vr vanaf 1200: uur. Za en Zo vanaf 11.00 uur. Woe t/m Zo van 1200: tot 2100: uur. Ontbijt, hightea, lunch.
Restaurant Roermond Damianz.
Geen hotelgast, maar wel lekker genieten van een overheerlijk ontbijt in Het Arresthuis? Reserveer nu snel via 0475 870 870! In Het Arresthuis kunt u zowel privé als zakelijk lunchen. Klik op de link voor de mogelijkheden en de lunchkaart.
Restaurant l'Union' Roermond.
Welkom bij Restaurant l'Union' in Roermond! Wie versterkt ons team? Kom bij ons werken: we zijn erkend leerbedrijf. En we zoeken weekend en vakantiekrachten! Intiem en smaakvol. Ons restaurant is intiem en smaakvol aangekleed met unieke balkons voor extra romantisch tafelen. Tevens bieden we met onze zaal een geschikte ruimte voor vergaderingen en intieme feesten. We zijn geopend voor lunch en diner.
Koffie, Ontbijt, Lunch en Brunch Bagels Beans.
We willen een oase van rust en bezinning zijn in een wereld die steeds sneller gaat. Daarom noemen we onszelf ook de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk. En daarom zeggen we: wil je leuk en gezellig lunchen? Dan moet je bij ons zijn.
Herberg de Bongerd Hotel Restaurant Brasserie.
Heerlijk genieten in pittoresk Beesel. Herberg De Bongerd ligt aan de rand van het marktplein in het centrum van Beesel, een pittoresk dorpje in het midden van Limburg. Dit 3-sterrenhotel ligt in een groene omgeving op slechts enkele minuten rijden van Roermond, Venlo en de historische stad Düsseldorf in Duitsland.
Coffeelovers Roermond, nu geopend.
Restaurants Hotel Roermond.
Zondag van 1200: tot 2300: uur. Brasserie De Lobby. Designer Outlet Centrum. Sfeervol verblijf in hartje Roermond! 6041 GN Roermond. 31 0475 31 65 48. Hotel Roermond Next Door. Brasserie De Boshut. Vita Allegra Sport Wellness. Stationsplein 9, 6041 GN Roermond.
Home Damianz.
Het Arresthuis in Roermond zorgt voor de unieke locatie van het restaurant, Damianz. Het in 2011 geopende hotel werd tussen 1863 en 2000 en tussen 2002 en 2007 gebruikt als de gevangenis van Roermond en heeft dan ook een zeer rijke geschiedenis.
Lunch / ontbijt bestellen in Roermond.
Lunch / ontbijt bestellen in Roermond. Lunch / ontbijt bestellen in Roermond doe je gemakkelijk en snel via Thuisbezorgd.nl. Vul je postcode in en zie de beschikbare bezorgrestaurants in jouw postcodegebied. Of klik hieronder verder naar bijvoorbeeld 6042 Maasniel, 6043 Donderberg en Hoogvonderen en 6045 Roermond-Zuid om daar te bekijken welke restaurants eten thuisbezorgen.

Contacteer ons