Meer resultaten voor lunchen in roermond

lunchen in roermond
 
Home Wieck.
Wist je dat! onze spareribs op nummer 2 staan van de beste spareribs van limburg. Check de tripadvisor link! Dineren of lunchen met grotere groepen? klik op reserveren voor meer informatie. Best burgers in town. 6041 HL Roermond. 31 475 476 899.
Restaurant l'Union' Roermond.
Mosselen, wildgerechten en Limburgse streekgerechten zoals asperges staan jaarlijks op onze kaart. Altijd vers en smaakvol, zoals ons driegangen Christoffelmenu voor 2990, of ons driegangen Wildmenu voor 3490. Alle wijnen worden ook per glas geschonken! Uniek in Roermond en omgeving!
Vrijdag en zaterdag lunchen bij Restaurant ONE in Roermond Chefs Friends.
Vrijdag en zaterdag lunchen bij Restaurant ONE in Roermond. Richard Kok 2018-02-09. Richard Kok 9 februari 2018. Wie gek is op lunchen, krijgt nog meer mogelijkheden bij Restaurant ONE in Roermond. Het sterrestaurant is nu ook op vrijdag en zaterdag open voor de lunch.
Brasserie of lunchroom Roermond? VVV Midden-Limburg.
Gemeentes en omgeving midden in Limburg. Eten en drinken in Roermond. Brasserie of lunchroom in de gemeente Roermond. In de gemeente Roermond kun je bij voldoende gelegenheden terecht voor koffie en thee met Limburgse vlaai of een uitgebreide lunch of brunch.
Restaurant Aruna Cuisine In het centrum van Roermond, vlakbij de kathedraal.
Overige faciliteiten: Honden toegestaan en gratis Wi-Fi. De culinaire wandeling in Roermond bij Aruna cuisine. October 16, 2016 In Latest News Read More. Op 16 oktober 2016, De culinaire wandeling in Roermond, bij Aruna cuisine. In het TV programma Nederland als vakantieland.
Noir Fashion Cafe Roermond Fashion Coffee Living Food.
Fotos op doek door Hennie Retera. De ECI is een oud industrieel complex in Roermond, een fabriek die het ooit was, waar mega machinerie stampten op. Kom gezellig bij ons lunchen. Elke dag huisgemaakte soepen, rijk belegde broodjes en zelf gemaakt gebak!
Eet en Koffiehuis De Kiosk Roermond Lunch en diner.
Lunch en diner. Lunch en diner. U kunt gezellig lunchen en dineren vanaf onze gevarieerde en veelzijdige menukaart maar ook dagelijks genieten van onze wisselende specialiteiten. Ons brood wordt elke dag vers afgebakken en onze ingrediƫnten worden dagelijks vers aangeleverd. Bij mooi weer kunt u van uw lunch genieten op ons voorterras of op ons zonnige terras in onze rustige binnentuin.
Restaurant Het Gesprek / Welkom.
Een unieke locatie in de oude stadskern van Roermond. Wij ontvangen u graag om te komen genieten en proeven in restaurant Het Gesprek. Ervaar zelf de bijzondere ambiance en de prachtige binnentuin, in de winter overdekt en in de zomer heerlijk beschut in de buitenlucht.
Het Pakhuis Roermond. Create a website or blog at WordPress.com.
Bij Brasserie het Pakhuis. en Adventure Golf. 6041 EE Roermond. Volg ons ook op Facebook voor de laatste acties! Wij zijn geopend op de volgende tijden.: Maandag: 1200: 1800: uur. Dinsdag: 1000: 1800: uur. Woensdag: 1000: 1800: uur. Donderdag: 1000: 2000: uur.
Home Restaurant Goede Tijden Roermond.
6041 HH Roermond. VIND ONS LEUK! Bij lunchroom Goede Tijden Roermond. VERS BELEGDE BROODJES. Heerlijk vers en kwaliteit staan bij voorop! Onze salades worden dagelijks vers bereid! VERS GEMALEN KOFFIE. Proef onze heerlijke ambachtelijk bereide koffie! Bij lunchroom Goede Tijden Roermond.
Eetcafe Olijfje.
Niet zomaar een Olijfje, maar een groen Olijfje. Representatief voor puur eten en knus vertoeven. U vindt ons in het oudste stadsdeel van Roermond, aan het water op de kade van de Roer. Reserveren hoeft niet, maar is wel verstandig.
Lunchrooms in Roermond Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Roermond. Alle Lunchrooms in Roermond. Uit eten in Roermond? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.

Contacteer ons