Op zoek naar lunchen in roermond?

lunchen in roermond
 
Eet en Koffiehuis De Kiosk Roermond Lunch en diner.
U kunt gezellig lunchen en dineren vanaf onze gevarieerde en veelzijdige menukaart maar ook dagelijks genieten van onze wisselende specialiteiten. Ons brood wordt elke dag vers afgebakken en onze ingrediƫnten worden dagelijks vers aangeleverd. Bij mooi weer kunt u van uw lunch genieten op ons voorterras of op ons zonnige terras in onze rustige binnentuin. Bekijk hier onze lunchgerechten. De keuken van De Kiosk is van alle markten thuis en wij serveren heerlijke hoofdgerechten. Kwaliteit creativiteit en een redelijke prijs zijn voor ons een prioriteit.
Brasserie of lunchroom Roermond? VVV Midden-Limburg.
Gemeentes en omgeving midden in Limburg. Eten en drinken in Roermond. Brasserie of lunchroom in de gemeente Roermond. In de gemeente Roermond kun je bij voldoende gelegenheden terecht voor koffie en thee met Limburgse vlaai of een uitgebreide lunch of brunch. Op de kaart staan vaak ook typisch Limburgse streekproducten. Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens. Javascript is vereist om deze map te bekijken. t Literatuurtje van Roermond is gevestigd in Basisbibliotheek Bibliorura Neerstraat 11. U kunt hier binnenlopen voor een heerlijk kopje koffie en een hapje van de kaart.
De 10 beste restaurants in Roermond TripAdvisor.
Beste restaurants in Roermond Nederland.
Ome Jeu Lekker eten en drinken in Roermond Ome Jeu.
Voor reserveringen belt u 06-41607160. Welkom bij Ome Jeu. Welkom bij Ome Jeu. Welkom bij Ome Jeu uw keuze voor een lekker hapje of drankje. Ome Jeu heeft zich eind 2010 mogen vestigen in een prachtig historisch pand aan de markt in Roermond en daar is hij trots op. Iedere dag is het weer een feest om hier te mogen werken. Ome Jeu is ambachtelijk!
Restaurants in Roermond IENS.
96 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Bakkerstraat 26 6041 JR Roermond. 20% op de Rekening. Kraanpoort 1 6041 EG Roermond. Hamstraat 11 6041 HA Roermond. Kazerneplein 5 6041 Roermond.
De Pastorie Roermond Home.
T 0031 475 856 492. Dagelijks ma t/m zo 10.00 18.00. De allure van De Pastorie. In het historische hart van de bisschopsstad Roermond aan de voet van de St. Christoffel kathedraal ligt de statige stadsvilla De Pastorie. Dit monumentale pand met zijn ommuurde stadstuin is de sfeervolle ambiance van De Pastorie een veelzijdige horecagelegenheid annex vergadercentrum. De Pastorie biedt zowel de zakelijke als de particuliere bezoeker hoogwaardige faciliteiten. Een uniek zakelijk decor. Voor de zakelijke markt biedt De Pastorie een entourage die uniek is in de regio. De modern geoutilleerde zalen met uitgebreide faciliteiten voor grote en kleine gezelschappen zijn ideaal voor vergaderingen trainingen ontbijtsessies koffietafels lunches diners en recepties.
Menukaart Restaurant Goede Tijden Roermond.
Klik hier voor onze menukaart. Bekijk hier onze menukaart! Binnenkort 7 dagen per week geopend! RESTAURANT GOEDE TIJDEN 2013.
Lunchrooms in Roermond Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Alle Lunchrooms in Roermond. Uit eten in Roermond? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10. Eindcijfer tussen 2 10. Eindcijfer tussen 3 10. Eindcijfer tussen 4 10. Eindcijfer tussen 5 10. Eindcijfer tussen 6 10. Eindcijfer tussen 7 10. Eindcijfer tussen 8 10. Eindcijfer tussen 9 10.
De 10 beste restaurants voor lunch in Roermond TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Contacteer ons