Meer resultaten voor high tea alkmaar

high tea alkmaar
 
High tea.
1815 LA Alkmaar. 072 210 0100. 3 gangen keuzemenu 2950., Hapjes voor bij de borrel. BHV Café, de leukste manier om uw BHV diploma te halen! Reacties van onze gasten. In het nieuws. Geniet van een heerlijke High tea, in ons gezellige grand café.
HighTeaWereld 30 locaties gevonden in Alkmaar.
Maar naast lekkere kazen kan je ook genieten van een heerlijke high tea of afternoon tea in Alkmaar. Op deze pagina vind je alle leuke restaurants voor een gezellige middag theeleuten. Onze tip: breng een bezoek aan het Hof van Sonoy.
Restaurant Abby's' Alkmaar.
Een feest voor carnivoren, liefhebbers, stoere mannen en vrouwen, kortom; liefde voor een mooi stuk vlees! Iets te vieren met zijn tweeën of met een groep? Bij Abbys kan je genieten van een heerlijk uitgebreide HIGH WINE. Uitgebreid dineren met passende wijnen of alleen een hoofdgerecht. Het kan allemaal bij Abbys. 1811 DP Alkmaar.
High Tea, lunch of diner welkom bij restaurant Zegels in Alkmaar.
Top locatie voor diverse gelegenheden. Restaurant Zegels is gelegen in het centrum van Alkmaar in het oude postkantoor in neogotische stijl aan de Gedempte Nieuwsloot 36. De locatie is uiterst geschikt voor het organiseren van feesten en partijen, zoals verjaardagen, trouwerijen, high tea etc.
De Koffiemolen Espressobar en lunchroom in Alkmaar.
De Koffiemolen Alkmaar is doordeweeks al geopend vanaf 08.00 uur. U kunt dan lekker wakker worden met een heerlijk ontbijt en vers gezette koffie. Naast lekkere koffie en broodjes hebben wij diverse arrangementen. Zo kunt u in onze lunchroom tevens genieten van een heerlijke high tea of chocolade fondue.
Workshops Alkmaar.
Creatieve High Tea party. Breien voor beginners. High Tea Workshop. Op zoek naar een leuke workshop? Een vriendinnendag, teambuildings-activiteit, een zussendag, babyshower, vrijgezellenfeest of gewoon in je eentje? Het kan allemaal bij Workshops Alkmaar! We organiseren zowel culinaire als creatieve workshops.
Jouw huiskamer in de stad.
Bij AnneMax Alkmaar zit je ook goed voor het ontbijt. We zijn 7 dagen per week vroeg open en hebben veel verschillende soorten ontbijt, verse sappen en goede koffie. In Alkmaar kun je ook de AnneMax Bloemenschuit reserveren als je met een grote groep wil ontbijten of lunchen, vergaderen etc.
High Tea Heeren van Sonoy.
De High Tea van Heeren van Sonoy wordt geserveerd inclusief verschillende soorten en smaken thee. Vanaf 2 personen kunt u bij de Heeren van Sonoy dagelijks een High Tea reserveren. Wij serveren de High Tea vanaf 12.00 uur. Sonoys High Tea: 1850, p.p.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
High tea restaurants in Alkmaar IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Alkmaar /. High tea restaurants in Alkmaar. High tea restaurants in Alkmaar.
Heeren van Sonoy Restaurant. Lunch. Feesten Partijen.
Heeren van Sonoy. Diner in de toren. Sonoy High Tea. Heeren van Sonoy. Hof van Sonoy 1. 072 51 21222. 1100: 0000: uur. 1100: 0000: uur. 1100: 0000: uur. 1000: 0000: uur. 1000: 0000: uur. 1000: 0000: uur. 1100: 0000: uur.
Lunchcafé ECHT Alkmaar: contact en route.
werken bij ECHT. Lunchcafé ECHT Alkmaar op Facebook Facebook. Lunchcafé ECHT Alkmaar op Twitter Twitter. Zin in High Tea? Kom genieten van onbeperkt thee en een proeverij van huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen. Huisgemaakt, heerlijk en veel ook biologisch. Contact met ECHT.

Contacteer ons