Meer resultaten voor high tea ommen

high tea ommen
 
Hotel Mooirivier High Tea Dalfsen.
High Tea incl. een feestelijk glas prosecco: 2950, p.p. Dagelijks tussen 15.00 en 17.30 uur. Vanaf 2 personen, tenminste 1 dag van te voren reserveren. Mooirivier ligt pal aan de Overijsselse Vecht tussen Ommen en Dalfsen, in de omgeving van Zwolle.
Arrangementen Ladies Only Ommen.
Geniet van een heerlijke Engelse High Tea én de beleving van een kleuranalyse! Je wordt hartelijk en warm ontvangen bij De Barones in Dalfsen of bij Hotel De Zon in Ommen. Deze unieke toplocaties in het Vechtdal zorgen ervoor dat jullie dit uitje nooit meer vergeten.
5 keer High Tea in het Vechtdal Verrukkelijk Vechtdal.
De omgeving van het Vechtdal maakt high tea bij één van deze plekken absoluut de moeite waard! Tea Time Ommen Landgoed het Laer. Combineer wandelen op het prachtige landgoed met een uitgebreide high tea. Bij Tea Time Ommen serveren ze verschillende arrangementen.
Tea Time Ommen De Zon Hotel Restaurant.
Tea Time Ommen. Home Restaurant Tea Time Ommen. Tea Time Ommen. Elke zondag wordt Landgoed Het Laer te Ommen omgetoverd in een unieke High Tea locatie in Engelse sferen. Al vanaf 16, p.p! Geniet van de welbekende scones, muffins, quiche en sandwiches.
HighTeaWereld 2 locaties gevonden in Ommen.
Landgoed Het Laer. Elke zondag wordt Landgoed het Laer in Ommen omgetoverd tot een high tea locatie in Engelse sferen. Het Laar 2 7731 AV Ommen. Vind jouw High Tea. De Broederkapel Veghel. Ambachtelijke high tea op een prachtige locatie.
Theetuin De Stokte Dalfsen High Tea Workshops Catering Vergaderen in het Vechtdal Overijssel vlakbij Zwolle.
U maakt een prachtige tocht door het mooie Vechtdal tussen Ommen en Dalfsen onder meer over de Lemelerberg. arrangementen theetuin menukaart high tea reserveren klompen schilderen openingstijden sieraden maken recensies catering route vergaderen contact. Op de mooiste locaties in de omgeving kunnen wij de high tea geheel verzorgen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Landgoed het Laer in Ommen organiseert zondags High Tea.
Tea Time Ommen is elke zondag geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Omdat er gewerkt wordt met handgemaakte en verse producten is reserveren gewenst. Een High Tea is ook goed te combineren met één van de wandelingen in het Laer Bos.
Landgoed het Laer High Tea.
Elke zondag wordt Landgoed het Laer in Ommen omgetoverd tot een High Tea locatie in Engelse sferen. Geniet van de welbekende scones, muffins, quiche en sandwiches. Allemaal handgemaakt naar traditionele recepten. Natuurlijk kunt u hierbij genieten van pure theesoorten. Neem een kijkje op de Website voor meer informatie of Reserveer.
25% Korting op High Tea Korting bij Tea Time Ommen Vechtdalcard.nl.
Alleen tegen inlevering van de coupon Tegen inlevering van de coupon uit het VechtdalCard-boekje ontvangt u 25% korting op uw High Tea. Welkom bij Tea Time Ommen op Landgoed het Laer. Elke zondag wordt Landgoed het Laer omgetoverd tot een High Tea locatie.
Home.
Home.
Landgoed het LaEr. Sfeervol Bordes met zicht op de tuinen. Landgoed het LaEr. Ook voor grote partijen of bijeenkomsten. Landgoed het LaEr. Buiten trouwen in stijl. Landgoed het Lear. Elke zondag High Tea. Het Laar 2 7731AV Ommen 0529 45 55 50.

Contacteer ons