Op zoek naar high tea ommen?

high tea ommen
 
High tea restaurants in Ommen IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Ommen /. High tea restaurants in Ommen. High tea restaurants in Ommen.
Lekkere en bijzondere High Tea bij Mooirivier in Dalfsen Overijssel.
Mooirivier ligt pal aan de Vecht tussen Ommen en Dalfsen, omgeving Zwolle in Overijssel Nederland en is een van de leukste adressen voor een High Tea. Een bijzonder hotel aan het water en een heerlijke en leuke locatie om te relaxen en te genieten!
Landgoed het Laer High Tea.
Elke zondag wordt Landgoed het Laer in Ommen omgetoverd tot een High Tea locatie in Engelse sferen. Geniet van de welbekende scones, muffins, quiche en sandwiches. Allemaal handgemaakt naar traditionele recepten. Natuurlijk kunt u hierbij genieten van pure theesoorten. Neem een kijkje op de Website voor meer informatie of Reserveer.
Tea Time Ommen High Tea Menukaart.
Klik hieronder om alvast te zien welke High Tea's' worden aangeboden. De samenstelling van de High Tea's' verschilt per seizoen en wij vernieuwen regelmatig zodat u altijd weer verrast wordt met vele lekkernijen. Landgoed het Laer Het Laar 2 7731 AV Ommen. 2018 Tea Time Ommen.
Tea Time Ommen De Zon Hotel Restaurant.
Tea Time Ommen. Tea Time Ommen. Home Restaurant Tea Time Ommen. Tea Time Ommen. Elke zondag wordt Landgoed Het Laer te Ommen omgetoverd in een unieke High Tea locatie in Engelse sferen. Al vanaf 16, p.p! Geniet van de welbekende scones, muffins, quiche en sandwiches.
High Tea De Zon Hotel Restaurant.
High Tea / High Wine / High Beer in kerstsferen. 24 december en 2e kerstdag Christmas Tea op Landgoed het Laer. Op 24 december en op 2e kerstdag is Tea Time Ommen geopend voor een High Tea / High Wine / High Beer in kerststemming.
High Tea Hotel Boerderij Restaurant De Gloepe.
Iedere High Tea is op feestelijke wijze uit te bereiden met bij het ontvangst een glas huisaperitief licht mousserende wijn met vleugje banaan likeur 475., Na 3 kwartier is het leuk om de High Tea aan te vullen met warme huisgemaakte bladerdeeg hapjes.
Restaurants in Ommen met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Ommen met high-tea. Alle Restaurants in Ommen met high-tea. Uit eten in Ommen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Home.
5 keer High Tea in het Vechtdal Verrukkelijk Vechtdal.
De omgeving van het Vechtdal maakt high tea bij één van deze plekken absoluut de moeite waard! Tea Time Ommen Landgoed het Laer. Combineer wandelen op het prachtige landgoed met een uitgebreide high tea. Bij Tea Time Ommen serveren ze verschillende arrangementen.

Contacteer ons