Op zoek naar tapas groningen?

tapas groningen
 
Grand café restaurant Opium Groningen Menukaarten.
Per ronde mag u 3 tapas p.p. Per ronde mag u 2 tapas p.p. bestellen bij groepen v.a. Pas nieuwe tapas bestellen als de vorige op zijn. Bestel zoveel u op kan, voor niet opgegeten tapas wordt 250, in rekening gebracht.
Tapaseria Catalana Groningen.
Al onze tapas zijn huisgemaakt en worden vers voor u bereid terwijl u aan tafel zit. Tapaseria Catalana is het enige authentieke tapasrestaurant in Groningen. Zin in een heerlijk avondje uit eten? Lekker tapas eten van de kaart of juist genieten van een vooraf samengesteld menu?
5 x tapas, mezze en sushi eten in Groningen De Smaak van Stad.
Geen wonder dus dat Tapasco onder tapas-liefhebbers favoriet is in Groningen. Tapas eet je in stijl bij Tapaseria Catalana. Het toffe interieur met wijnwand, open haard en enorm hert aan de muur is al reden genoeg om hier neer te strijken, maar we vonden de tapas ook nog eens meer dan prima en de bediening hartelijk en aandachtig.
Tapas kookworkshop in Groningen en Drenthe?
050 309 0008. Tapas kookworkshop Groningen. Kook de lekkerste gerechten aan het paterswoldse meer. Wil jij leren hoe je de lekkerste tapas hapjes kunt bereiden? En je vrienden en familie kunnen imponeren op een eigen feestje? Of ben je op zoek met je collega's' naar een lekker personeelsuitje?
Tapas Groningen Scherpe dagaanbiedingen online!
Tapas eten Groningen. Check altijd eerst de aanbiedingen in Groningen van Het Laatste Tafeltje wanneer je Tapas wilt eten in Groningen. Bij ons vind je namelijk unieke dagaanbiedingen van onder andere tapas restaurants die tegen een speciale aanbiedingsprijs hun laatste tafeltjes van de dag aanbieden.
Tapas afhalen en laten bezorgen in Groningen Hapsalons.
Heb je trek in tapas en tapasmaaltijden bestaande uit diverse hapjes zoals bijvoorbeeld tortilla's, pinchos, champignons, olijven en chorizo en zoek je een tapasbar of tapasbezorger om tapas te bestellen om af te halen of te laten bezorgen in Groningen?
Cantina Mexicana Home.
Vismarkt 50 Groningen. Welkom op onze site. Op onze site proberen wij de sfeer van Cantina weer te geven. Maar hoe kunnen wij, op de site weergeven hoe we klaar staan jullie een avond te verrassen met de gezelligheid van Cantina en de geur van een sissend pannetje fajitas? Lastig om over te brengen maar we hebben ons best gedaan! Cocktail aan de bar of op het dakterras. Wat tapas met een mooi glas wijn naast de kruidentuin of onder de olijfbomen.
Cervantes Groningen Homepage 050 3111875.
DEEL DEZE PAGINA. We zijn dagelijks geopend vanaf 1400: uur, onze keuken vanaf 1700: uur tot 2200: uur. Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen via onze Facebook pagina. Paviljoen Kaap Hoorn. KOM EENS LANGS. Gedempte Kattendiep 23. 9711 PL Groningen.
Tapas bar Groningen De Kaaskop.
Een wijd assortiment aan tapas wordt verkocht in onze tapas bar Groningen, ambachtelijk gemaakt van diverse producten. Onze tapas bar Groningen heeft echter nog veel meer! Zou u graag zelf willen proeven hoe de producten in onze tapas bar Groningen proeven?
Tapasco Kleine hapjes, groot plezier! De beste tapas van Groningen.
Je hebt de mogelijkheid om de tapas los te bestellen, 2 uur lang onbeperkt tapas te eten òf een met zorg vastgesteld menuutje te kiezen. Dit gecombineerd met een lekker Spaans wijntje of biertje, zittende tussen de Madrileense straatnaambordjes, of met mooi weer op ons gezellige dakterras, zorgt ervoor dat jij je echt even in het mooie Spanje waant.
Hemingway's' Cuba Groningen Menukaarten 050 5893409.
ONBEPERKT TAPAS ETEN ZONDAG T/M WOENSDAG. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. WAAR KUNT U ONS VINDEN? Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen via onze Facebook pagina. Paviljoen Kaap Hoorn. KOM EENS LANGS. Gedempte Kattendiep 23/1. 9711 PL Groningen.
Tapas workshop Urban Heart.
Kies een optie. Kies een optie. Tapas workshop in Groningen. Gezelligheid en lekker eten staan centraal tijdens deze tapas kookworkshop in Groningen. De starttijd van de workshop is in het weekend vanaf 1800: en op doordeweekse dagen vanaf 1700. Locatie: Centrum Groningen.

Contacteer ons